Redactie - 19 juni 2019

HPE business update met SLTN CEO Eugene Tuijnman

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People doet live verslag van het HPE Discover 2019 event in Las Vegas. Hierbij sprak Witold Kepinski ter plekke in een video update met SLTN ceo Eugene Tuijnman over de nieuwe aankondigingen van Hewlett Packard Enterprise (HPE).

HPE wil met zijn toepassingen en diensten zijn partners en klanten helpen relevant te blijven in een concurrerende markt, zoals met Intelligent Storage management oplossingen met HPE Infosight AI predictive analytics.

Verder is er tijdens HPE Discover veel aandacht voor de business voordelen van edge compute en netwerken, as-a-services mogelijkheden van HPE Greenlake en cloud toepassingen.

Tevens wordt de HPE intelligent composable cloud tijdens het event belicht met toepassingen van HPE OneView, Infosight, Plexxi (voor het koppelen van applicaties) en BlueData .

Eveneens worden de voordelen belicht van hyperconverged infrastructure (hci) met technologie van Simmplivity maar ook de recente samenwerking met hci aanbieder Nutanix. Ook ProLiant Volume Compute en HPE Customer Choice krijgen aandacht waarmee partners mee kunnen groeien.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!