Redactie - 21 juni 2019

Commvault is HPE Technology Partner of the Year in storage oplossingen

Commvault is HPE Technology Partner of the Year in storage oplossingen image

Commvault, leverancier  software voor databeheer voor cloud- en on-premise omgevingen, is tijdens de jaarlijkse Global Partner Summit van HPE in Las Vegas uitgeroepen tot ‘2019 Hewlett Packard Enterprise (HPE) Technology Partner of the Year’ in de categorie storage-oplossingen. Commvault werd geprezen om de hechte integratie van zijn oplossingen voor databescherming en gegevensbeheer met de storage-producten en servers van HPE. Dit helpt gezamenlijke klanten om zich effectief voor te bereiden op de overstap naar de cloud en meer zakelijke waarde uit hun data te putten.

“Het doet ons een genoegen om prijzen uit te reiken aan partners die uitmuntend werk hebben verricht en samen met HPE nieuwe zakelijke kansen hebben gecreëerd met de ontwikkeling van gecombineerde oplossingen voor onze gezamenlijke klanten”, zegt Paul Hunter, senior vice president Worldwide Partner Sales bij HPE. “HPE streeft ernaar om samen met zijn partners innovatieve nieuwe oplossingen te ontwikkelen en gezamenlijke groeikansen te identificeren. Deze awards vormen een blijk van erkenning voor de samenwerkingsinspanningen en successen van onze best presterende partners.”

“Commvault en HPE hebben een rijke geschiedenis in het leveren van geïntegreerde oplossingen die klanten helpen bij het oplossen van complexe data-uitdagingen”, zegt Wenceslao Lada, vice president Worldwide Alliances bij Commvault. “Door de oplossingen voor data management van Commvault te combineren met het volledige server-en opslagportfolio van HPE, blijven we innovatieve, end-to-end oplossingen leveren die klanten helpen hun bedrijfskritische data eenvoudiger te beschermen en hun zakelijke veerkracht vergroten. We zijn trots op deze onderscheiding en de kans die dit biedt voor ons als partners.”

Integratie

De uitgebreide integratie van de software van Commvault met de servers en storage-producten van HPE heeft geresulteerd in gezamenlijke oplossingen die de volgende voordelen bieden:

Gestroomlijnde storage-kosten, vereenvoudigd databeheer en betrouwbare back-ups en migratie van data naar uiteenlopende clouds dankzij de integratie van Commvault Complete Backup & Recovery met HPE StoreOnce Catalyst

Snellere en regelmatigere back-ups vanuit primaire storage-omgevingen dankzij integratie van het snapshotbeheer van Commvault IntelliSnap met HPE 3PAR-, Nimble- en XP7-systemen.

Een managed service op pay-as-you-go-basis die alles biedt wat bedrijven nodig hebben op het gebied van back-ups en gegevensherstel (hardware, software en diensten), ondersteund door de software van Commvault en HPE GreenLake Backup.

Voorspelbare en schaalbare prestaties dankzij het gebruik van een scale-out architectuur in de vorm van een gevalideerd Commvault HyperScale™-referentieontwerp voor HPE ProLiant- en Apollo-systemen.

Een gevalideerde oplossing voor databescherming voor hybride cloud-omgevingen op basis van HPE ProLiant for Microsoft Azure Stack en de software van Commvault.

Om alles nog eenvoudiger te maken neemt Commvault deel aan het HPE Complete-programma. Dit wereldwijde resellerprogramma biedt partners en klanten van HPE de mogelijkheid om volledig gevalideerde oplossingen aan te schaffen op basis van één factuur.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!