Redactie - 21 juni 2019

ThousandEyes breidt uit naar Benelux met kantoor in Amsterdam

ThousandEyes breidt uit naar Benelux met kantoor in Amsterdam image

ThousandEyes maakt zijn intrede in de Benelux met een lokale verkoop- en serviceafdeling in Amsterdam. ThousandEyes biedt end-to-end inzicht in de ervaring van gebruikers over ieder netwerk, inclusief het gehele internet. De uitbreiding naar de Benelux is de volgende fase in de wereldwijde groei van het bedrijf. Bedrijven in België, Nederland en Luxemburg zijn voorlopers op het gebied van innovatie en zijn sterk afhankelijk van de cloud en het internet, om hun klanten en werknemers van apps en diensten te voorzien. Digitale ervaringen zijn echter zo goed als het internet waar ze op draaien, waardoor inzicht in het netwerk steeds vaker een topprioriteit voor dit soort bedrijven aan het worden is.

“We zijn zeer verheugd dat we onze fysieke aanwezigheid kunnen uitbreiden naar de Benelux. Op deze manier kunnen we bedrijven in de Benelux die voor de cloud kiezen en meer inzicht in het internet en andere digitale ervaringen eisen, beter van dienst zijn. Iets waar alleen ThousandEyes ze bij kan helpen”, zegt Mohid Lad, medeoprichter en CEO van ThousandEyes. “Via een immens aantal fysieke punten in het internet, meten wij continu de digitale ervaring van de essentiële applicaties en services van onze klanten. Dankzij de real-time visuele kaart van ThousandEyes zien klanten direct waar eventuele bottlenecks en storingspunten op zijn getreden. Deze kunnen zij vervolgens direct met hun service- en cloudproviders delen, zodat problemen opgelost kunnen worden, voordat de klant er last van heeft. Wij geloven er heilig in dat de overstap naar de cloud niet ten koste van het behouden van controle van het netwerk hoeft te gaan.”

Ramón Hemelrijk (foto), die reeds tientallen jaren ervaring heeft binnen de netwerkindustrie, neemt in Amsterdam de rol van Regional Sales Manager op zich. “Ik spreek veel bedrijven die afhankelijk zijn van het internet, om hun klanten en werknemers dagelijks apps en diensten te bieden welke zij voor hun bedrijfsvoering nodig hebben. Keer op keer vertellen zij me dat er geen inzicht is, waar netwerkproblemen zich voordoen, met als gevolg dat er binnen de verschillende afdelingen van organisaties, maar ook richting de verschillende (cloud) providers met de vinger richting elkaar wordt gewezen en met het achterhalen van de oorzaak van die problemen raken zij veel kostbare tijd kwijt net een aanzienlijke financiële impact”, zegt Hemelrijk. “Als ik ze laat zien welke weg hun apps en diensten afleggen om bij hun gebruikers te komen en dat het direct zichtbaar te maken is waar het probleem in het netwerk zich voordoet, geloven ze hun ogen bijna niet. Ik ben verheugd dat we ThousandEyes nu in de Benelux kunnen introduceren, complemantair aan vele andere netwerkdiensten en monitor applicaties. Ik kijk er daarbij naar uit om ook andere bedrijven te helpen om hun klanten en werknemers de best mogelijke digitale ervaring te bieden, waarbij wij ook al enkele organisaties als klant binnen de Benelux hebben opgetekend.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!