ValueBlue haalt twee miljoen groeigeld bij investeerder Newion

21-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

ValueBlue haalt twee miljoen groeigeld bij investeerder Newion

SaaS leverancier ValueBlue ontvangt een financiering van twee miljoen euro van Newion. Het bedrijf wil hiermee de groeiende klantvraag in de Benelux en Noord-Amerika invullen.

Missie van ValueBlue is organisaties wereldwijd real-time de up-to-date stuurinformatie te bieden die zij nodig hebben om snel, eenvoudig en structureel hun doelen te bereiken. Het bedrijf telt ruim 100 klanten, die met de oplossingen van ValueBlue sneller kunnen inspelen op kansen en ontwikkelingen, kostenbesparingen kunnen realiseren door hun IT-inzet te verbeteren, te innoveren op basis van data en de commitment te verbeteren met kwalitatief goede actuele managementinformatie.

'Marktpositie versterken'

Jelle Visser, business development & marketing manager ValueBlue: "Wij zijn blij met de kapitaalinjectie van Newion en zullen hiermee de groeiende klantvraag in de Benelux en Noord-Amerika invullen. Op dit moment hebben we met onze oplossing BlueDolphin weinig concurrentie. We willen dus graag snel doorontwikkelen en onze marktpositie in de Benelux en Amerika verder versterken."

Patrick Polak, oprichter en managing partner van Newion: "Wij zien paralellen met onze andere enterprise SaaS investeringen die internationaal succesvol zijn. Mede dankzij de eenvoud van haar oplossing kunnen klanten van ValueBlue hun digitale transformatie versnellen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud