Redactie - 25 juni 2019

MediusFlow wordt preferred solution in Microsoft AppSource

MediusFlow wordt preferred solution in Microsoft AppSource image

Medius, speler op het gebied van cloud gebaseerde factuurverwerkingoplossingen kondigt aan dat haar oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking, MediusFlow, is geselecteerd als ‘Preferred Solution’ in Microsoft’s business application marktplaats AppSource.

Een Microsoft ‘Preferred Solution’ is een cloud applicatie geselecteerd op basis van de volgende criteria: kwaliteit, prestaties en de mogelijkheden tegemoet te komen aan de behoeften van gebruikers in een bepaalde industrie of oplossingsgebied. MediusFlow is getest en gevalideerd door Microsoft-experts waarna is besloten de oplossing te promoten als de 'Preferred Solution' in de categorie geautomatiseerde factuurverwerking.

De promotie van MediusFlow als een ‘Preferred Solution’ op Microsoft AppSource, is het resultaat van jarenlange ondersteuning aan bedrijven die Microsoft Dynamics ERP oplossingen gebruiken om hun factuurverwerkingproces te stroomlijnen en te automatiseren. MediusFlow biedt naadloze integratie met Microsoft Dynamics ERP-oplossingen, waardoor datasynchronisatie mogelijk is voor het realiseren van de hoogste mate van volledig geautomatiseerde, ‘touchless’, factuurverwerking.

“De status ‘Preferred Solution’ is een belangrijk bewijs van onze toewijding aan Microsoft Dynamics gebruikers over de hele wereld", zegt Per Åkerberg, CEO van Medius. "Deze ontwikkeling versterkt de verschuiving naar de inzet van best-of-breed cloud applicaties, zoals MediusFlow, in combinatie met het ERP-systeem. Dit zien we met name bij bedrijven die de digitale transformatie echt willen omarmen en schaalbaar en future-proof willen zijn."

Langdurig partnerschap met Microsoft
Medius is sinds 2012 een Microsoft Certified Gold Partner en werd in 2017 wereldwijd co-sell-ready partner. Medius en Microsoft werken hierdoor nauw samen in het gezamenlijk ondersteunen van bedrijven bij hun inspanningen op het gebied van digitale transformatie en de transitie naar de cloud.

"Medius heeft aangetoond dat zij in de loop der jaren een sterke partner zijn en een krachtige oplossing voor automatische factuurverwerking bieden voor Microsoft Dynamics ERP-gebruikers", zegt Marcus Gullberg, directeur Business Development bij Microsoft. "Hun positie als Microsoft ‘Preferred Solution’ voor automatische factuurverwerking is een indicatie voor het blijven leveren van toegevoegde waarde aan onze gezamenlijke klantenkring en aan toekomstige Microsoft Dynamics gebruikers."

Inmiddels zijn meer dan 800 Microsoft Dynamics ERP gebruikers vandaag de dag succesvol met het automatiseren en optimaliseren van hun factuurverwerkingproces met MediusFlow, inclusief Marc Jacobs, Tikkurila, Briggs Equipment, Fluiconnecto en Veldhoven Group.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!