Bitrise ontvangt kapitaal voor zijn mobiele continue integratie en leveringsplatform

25-06-2019 | door: Witold Kepinski

Bitrise ontvangt kapitaal voor zijn mobiele continue integratie en leveringsplatform

Bitrise, een mobiele continue integratie- en leveringsplatform, heeft een investering van 20 miljoen dollar gekregen. De serie B ronde werd geleid door Partech samen met de nieuwe investeerder Zobito en deelname van bestaande investeerders OpenOcean, Y Combinator en Fiedler Capital. Partech's Reza Malekzadeh en Ekanesina Almasque van OpenOcean zullen toetreden tot het bestuur van het bedrijf.

Deze nieuwe ronde gaat naar het verbeteren van het vermogen van het platform om alle stadia van de DevOps-levenscyclus te automatiseren, na de overname van monitoringtechnologiebedrijf Outlyer eerder dit jaar. Het einddoel is een volledig mobiel DevOps-platform, dat alle mobiele teams één plaats biedt om mobiele applicaties van wereldklasse te bouwen en te beheren, van de eerste tot de miljardste.

Daarnaast zal het bedrijf de nieuwe toestroom van kapitaal gebruiken om de aanwerving in haar Amerikaanse, Britse en Hongaarse kantoren op te voeren, haar externe personeelsbestand uit te breiden en nieuwe locaties te verkennen ter ondersteuning van haar snel groeiende gebruikersbestand.

"Mobiel is 's werelds populairste computerplatform en van cruciaal belang voor het succes op de lange termijn van elk bedrijf", licht Bitrod mede-oprichter en CEO Barnabas Birmacher toe. "Tegelijkertijd is het ontwikkelen voor mobiel fundamenteel anders dan elke andere vorm van softwareontwikkeling. Door deze verschillen te erkennen, hebben we een mobiel CI / CD-platform ontwikkeld dat bijna 100.000 mobiele ontwikkelaars ontlast en in staat stelt om hun best mogelijke werk te leveren. We laten ze de unieke uitdagingen overwinnen die inherent zijn aan het bouwen en gebruiken van mobiele applicaties, vanaf die eerste vonk van een nieuw idee tot massale schaal. Het feit dat de helft van de mobiele eenhoorn-startups Bitrise vanaf het allereerste begin hebben blijven gebruiken, tot waarderingen van miljarden dollars, IPO's en nog veel meer, is een geweldig voorbeeld van die waarde in actie."

Terug naar nieuws overzicht
Software