BearingPoint koopt Brits adviesbureau Prederi

24-06-2019 | door: Witold Kepinski

BearingPoint koopt Brits adviesbureau Prederi

Het Nederlandse BearingPoint koopt voor een onbekend bedrag het Britse adviesbureau Prederi dat veel business doet met de Britse overheid. De overname ondersteunt de algemene groeidoelstellingen van BearingPoint, versterkt zijn aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk en verbreedt zijn openbare-servicemogelijkheden.

Met deze transactie bundelen de twee winstgevende bedrijven hun krachten. Prederi biedt deskundig advies en advies en bedient een groot aantal prestigieuze klanten uit de Britse publieke sector. Al vele jaren genereert Prederi stabiele inkomstenstromen. Het Prederi-team breidt nu de expertise en capaciteiten van BearingPoint uit in een van de grootste publieke dienstenmarkten in Europa.

"Met de overname van Prederi zetten we onze groeistrategie in geselecteerde markten voort met adviesbureaus die zeer gefocust en sterk gedifferentieerd zijn. De portfolio van Prederi is een perfecte aanvulling op onze strategie voor openbare dienstverlening en ondersteunt onze strategische groeigebieden", aldus Kiumars Hamidian (foto), Managing Partner van BearingPoint.

BearingPoint is een onafhankelijk management- en technologie-adviesbureau met Europese wortels en een wereldwijd bereik. Het bedrijf is actief in vier units: Consulting, Solutions, Business Services en Ventures.

Lees meer op de site van Bearingpoint.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht