Frank Thomas wordt Head of Channels and Alliances Talend EMEA

25-06-2019 | door: Witold Kepinski

Frank Thomas wordt Head of Channels and Alliances Talend EMEA

Talend, speler in cloud data-integratie en data-integriteit, heeft Frank Thomas aangesteld als de Head of Partners in Europa. Thomas zal verantwoordelijk zijn voor het vergroten van het marktbereik van Talend door in Europa het partnerecosysteem verder uit te bouwen en strategische samenwerkingen te versterken.

Talend helpt organisaties om snel met betrouwbare data te werken door complexe integratie-uitdagingen aan te gaan in de cloud en hybride cloud-omgevingen. Een ecosysteem van sterke partnerships helpt klanten snel de eerste projecten te kunnen uitrollen. Dankzij hun sectorkennis, technologie en regionale expertise zijn partners een belangrijke ondersteuning voor de Europese groei van Talend. Daarnaast zijn partners essentieel om aan de grote vraag naar de oplossingen van Talend te kunnen voldoen, waaronder het aanbod voor cloud en hybride cloud-integratie en data governance.

Frank Thomas heeft meer dan 20 jaar ervaring in de data-industrie en was eerder werkzaam bij Uniserv, waar hij verschillende functies bekleedde, onder andere VP of Sales en Global Alliances Director. Daarvoor was Thomas werkzaam in verschillende wereldwijde en Europese sales executive rollen bij Reuters en Informatica. Hierdoor heeft hij ervaring met de Europese cloud-, data governance-, data management- en analytics industrie, zowel in een direct sales- als partner salesrol.

Talend’s Global Partner Program is ontworpen om VAR's, system integrators en distributeurs, met behulp van de technologie en support van Talend, te helpen om klanten te ondersteunen die op zoek zijn naar oplossingen voor complexe uitdagingen op het gebied van cloud en data-integratie.

Terug naar nieuws overzicht
Software