Unitas Global biedt connectiviteit met Iron Mountain in Londen en Amsterdam

26-06-2019 | door: Redactie

Unitas Global biedt connectiviteit met Iron Mountain in Londen en Amsterdam

Unitas Global, leverancier van wereldwijde cloud-oplossingen voor cloud- en cloudtoegang, heeft aangekondigd dat haar connectiviteitsplatform voor cloudtoegang nu beschikbaar is om klanten van bedrijven en serviceproviders te verbinden met de datacenterfaciliteiten van Iron Mountain in Amsterdam en Londen.

"Het platform voor toegangsconnectiviteit van Unitas Global stelt ons in staat onze klanten nieuwe efficiëntie te bieden", deelt Frank Scalzo, General Manager Network Strategy en Service of Iron Mountain. "Het team van Unitas begrijpt dat bedrijven een betrouwbare, schaalbare en kosteneffectieve connectiviteit nodig hebben van al hun kantoorlocaties tot hun gegevens en applicaties in onze datacenters. Unitas Global levert neutrale, krachtige, schaalbare, beheerde toegang tot de hybride cloud-community."

Door gebruik te maken van Unitas Global's toegangsconnectiviteitsplatform, kunnen zakelijke klanten het openbare internet omzeilen met een breed scala aan managed Fibre, Ethernet en IP last mile toegangsoplossingen. Het eigen algoritme van het platform doorzoekt honderden met elkaar verbonden serviceproviders en produceert een real-time respons van het optimale ontwerp voor prijs en prestaties, waarbij miljoenen commerciële bouwadressen worden verbonden met datacenters van Iron Mountain. Deze strategisch gelegen high-density faciliteiten in Amsterdam en Londen voldoen aan de eisen van hyperscale cloudproviders, overheidsorganisaties en de wereldwijde onderneming en vereisen de meest betrouwbare, schaalbare en veilige verbindingsoplossingen voor toegang.

"Met de steeds groeiende toepassing van hybride en multi-cloud-architecturen, worden bedrijven geconfronteerd met de taak om steeds complexere IT-omgevingen te beheren", zegt Patrick Shutt, CEO van Unitas Global. "We zijn verheugd om Iron Mountain-klanten een eenvoudige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor cloud toegang connectiviteit aan te bieden, waarmee ze de hybride cloud-oplossingen kunnen bouwen die ze nodig hebben voor bedrijfskritieke activiteiten."
Gecombineerd bieden het beheerde netwerk, de neutrale aanpak van het verbinden van honderden providers en geautomatiseerde intelligentie om door software gedefinieerde netwerken te bouwen, zichtbaarheid, controle en wereldwijde dekking en versnellen de implementatie van enterprise cloud toepassingen. Door de randlocaties van het netwerk uit te breiden naar kantoren op bedrijfslocaties, helpt Unitas Global organisaties bij het oplossen van hun last-mile connectiviteitsproblemen met cloud toegang.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter