Equinix breidt samenwerking met IBM Cloud uit

25-06-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Equinix breidt samenwerking met IBM Cloud uit

Equinix, een interconnectie- en datacenterbedrijf, heeft een uitgebreide samenwerking met IBM Cloud aangekondigd om particuliere en schaalbare connectiviteit te brengen naar wereldwijde ondernemingen aan de digitale kant via Equinix Cloud Exchange Fabric (ECX Fabric).

Deze uitbreiding bouwt voort op de al lang bestaande Equinix en IBM relatie waar IBM Cloud Directe link Exchange wordt ingezet in meer Equinix International Business Exchange (IBX ) datacenters wereldwijd dan elke andere Directe link Exchange provider.
Bedrijven maken tegenwoordig gebruik van cloudplatforms en velen maken gebruik van een hybride cloudstrategie met een combinatie van publieke, private en on-premises mogelijkheden. Een hybride cloudstrategie biedt oplossingen voor grote problemen van ondernemingen, omdat ze meer van hun toepassingen naar de cloud verplaatsen, waaronder beveiligingsproblemen, gegevensbescherming en protocollen, beschikbaarheid en cloudbeheer. Om hybride cloudimplementaties voor ondernemingen mogelijk te maken, maken Equinix en IBM gebruik van de wereldwijde ECX Fabric om privéconnectiviteit met IBM Cloud te bieden, waaronder Direct Link Exchange, Direct Link Dedicated en Direct Link Dedicated Hosting.

Daarnaast is Equinix toegetreden tot het IBM Cloud Direct Link Service Provider-programma, dat ten minste één Direct Link-aanwezigheidspunt biedt in alle strategische markten van IBM en private verbindingen met IBM Cloud mogelijk maakt die voldoen aan de digitale transformatiebehoeften van veel bedrijven van vandaag aldus IBM.

Met deze bewegingen kunnen klanten in 16 metro's over de hele wereld nu een veilige, private cloud onramp maken om verbinding te maken met IBM Cloud. Effectief het omzeilen van het openbare internet, kunnen klanten ECX Fabric gebruiken om low-latency, hybride cloud-oplossingen te implementeren die direct verbinding maken met IBM Cloud en helpen hun IT-infrastructuur dynamisch aan de digitale kant te schalen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud