VMware Secure State biedt DevOps vriendelijke security aanpak

25-06-2019 | door: Witold Kepinski

VMware Secure State biedt DevOps vriendelijke security aanpak

VMware introduceert zijn VMware Secure State waarmee klanten kunnen overstappen naar een meer proactieve, geïntegreerde beveiligingsaanpak die DevOps-vriendelijk is.

VMware Secure State is verkrijgbaar bij CloudHealth by VMware, waarmee momenteel meer dan 5.000 klanten hun multicloud-omgeving kunnen optimaliseren. Samen vormen de twee producten een krachtige koppeling die de meest urgente uitdagingen van klanten aanpakt rond zichtbaarheid, kosten, veiligheid, automatisering en governance van de cloud, zodat bedrijven ten volle kunnen profiteren van alle cloud-mogelijkheden, aldus VMware

Cloud

De mogelijkheden van VMware Secure State rond public cloud security bieden volgens de leverancier aantoonbare zakelijke voordelen voor organisaties die op weg zijn naar hun cloud-reis. “VMware Secure State stelt klanten in staat om at-risk infrastructuur te visualiseren, detecteer kwetsbaarheden en bedreigingen op real-time snelheid en automatiseer beveiliging en compliance in meerdere clouds. De service is wereldwijd beschikbaar voor klanten”, aldus VMware in een blog.

Deze aankondiging versterkt volgens VMware zijn veiligheidsvisie verder en breidt VMware's beveiligingsstrategie uit van de applicatie- en netwerklaag naar gebruikers en apparaten om klanten te helpen het aanvalsoppervlak in multicloud-omgevingen te verminderen.

Lees meer details in de VMware blog.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud