Redactie - 26 juni 2019

Buyitdirect start samenwerking met Sogeti

Buyitdirect start samenwerking met Sogeti image

Buyitdirect kondigt samenwerking aan met Sogeti voor IT. Inclusive. Daarmee biedt de IT dienstverlener een digitale cloudwerkplek voor een vast bedrag per maand.

Buyitdirect voorziet in de hardware en bijbehorende lifecycle diensten om computers werkplekklaar te maken. Sogeti zorgt voor de digitale cloudwerkplek waarbij gebruikers vanaf elke willekeurige plek en device toegang hebben tot het intranet, samenwerkingsfuncties en persoonlijke applicaties. Zo komen IT. Inclusive van Buyitdirect en de Smart Workspace oplossing van Sogeti samen aldus de twee partners.

Het IT. Inclusive concept van Buyitdirect voorziet in volledig onderhoud en beheer van de digitale werkplek. Van werkplekontwerp, gebruikersprofielen, configuratie van images en applicaties tot uitrol en beheer, zoals het vervangen van verouderde hardware. Sogeti biedt de digitale cloudwerkplek zoals de beschikbaarheid en beheer van Microsoft 365, toegang tot (gepersonaliseerd) intranet, samenwerkingsfuncties zoals Teams en een (selfservice) portal voor het ontsluiten van elke willekeurige andere applicaties.

Daarbij krijgt de klant via end-user monitoring ook voortdurend inzicht in het gedrag van de gebruikers in de cloudomgeving zo melden Michel Vogelenzang, Business Solutions Manager van Buyitdirect, en Ton van Veen, Business Development Manager Werkplek bij ICT-dienstverlener Sogeti.

Foto: v.l.n.r. Ton van Veen & Michel Vogelenzang

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!