Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
25-06-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nederlandse business partners enthousiast over HPE innovaties

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People was aanwezig op het HPE Discover 2019 event in Las Vegas. Er werden daar tal van nieuwe innovaties aangekondigd, onder andere rond storage, data, intelligent edge, wireless networking, cloud en een breed everything as a services propositie met GreenLake. Witold Kepinski sprak ter plekke in een video update over nieuwe innovaties met Nederlandse HPE business partners waaronder Marc van Ierland (Tech Data), Sacha Wingers (Copaco), Sven Groot (Ingram Micro), Mike Fransen (Aces Direct), Eugene Tuijnman (SLTN) en René van Dop (Axez).

HPE wil met zijn toepassingen en diensten zijn partners en klanten helpen relevant te blijven in een concurrerende markt, zoals met Intelligent Storage management oplossingen met HPE Infosight AI predictive analytics.

Verder is er tijdens HPE Discover veel aandacht voor de business voordelen van edge compute en netwerken, as-a-services mogelijkheden van HPE Greenlake en cloud toepassingen.

Tevens wordt de HPE intelligent composable cloud tijdens het event belicht met toepassingen van HPE OneView, Infosight, Plexxi (voor het koppelen van applicaties) en BlueData .

Eveneens worden de voordelen belicht van hyperconverged infrastructure (hci) met technologie van Simmplivity maar ook de recente samenwerking met hci aanbieder Nutanix. Ook ProLiant Volume Compute en HPE Customer Choice krijgen aandacht waarmee partners mee kunnen groeien.

Terug naar video overzicht
Hardware