AWS Security Hub is nu beschikbaar

26-06-2019 | door: Witold Kepinski

AWS Security Hub is nu beschikbaar

Amazon Web Services (AWS) kondigt de algemene beschikbaarheid aan van AWS Security Hub, een service die klanten een centrale plaats biedt om de beveiliging en naleving in een AWS-omgeving te beheren.

AWS Security Hub aggregeert, organiseert en prioriteert beveiligingswaarschuwingen - ook wel bevindingen genoemd - van AWS-services zoals Amazon GuardDuty, Amazon Inspector en Amazon Macie, en van een grote en groeiende lijst met AWS Partner Network (APN) -oplossingen.

Klanten kunnen ook geautomatiseerde, voortdurende nalevingscontroles uitvoeren op basis van industriestandaarden en beste praktijken, en helpen bij het identificeren van specifieke accounts en middelen die aandacht vereisen. AWS Security Hub brengt al deze informatie samen op één plek en biedt een uitgebreid overzicht van de algehele beveiligings- en compliancestatus van een klant, visueel samengevat op geïntegreerde dashboards met bruikbare grafieken en tabellen.

Er zijn geen voorafgaande toezeggingen vereist om AWS Security Hub te gebruiken en klanten betalen alleen voor de uitgevoerde compliance-controles en beveiligingsbevindingen, zonder kosten voor de eerste 10.000 beveiligingsbeveiligingsevenementen per maand.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Security
Cloud