Redactie - 28 juni 2019

WijVerhurenPrinters.nl sluit partner reseller overeenkomst met Canon

WijVerhurenPrinters.nl sluit partner reseller overeenkomst met Canon image

WijVerhurenprinters.nl heeft Canon Nederland N.V. als Document Solutions partner aan zich verbonden. Eerder heeft de provider van Managed Print Services (MPS) al overeenkomsten met HP en Xerox afgesloten. De overeenkomst met Canon heeft betrekking op de levering van A4 en A3 multifunctionals. Uitbreiding met grootformaat Canon-machines kan in een later stadium van het partnership plaatsvinden.

“Met het brede en complete portfolio office- en productie-printers van Canon is het aanbod van www.wijverhurenprinters.nl uitgebreid naar meer dan 85 printers en multifunctionals,” zegt Duck den Hoed, oprichter en CEO van WijVerhurenPrinters.nl. “Wij zijn erg enthousiast dat we de grote merken kunnen aanbieden.” Zijn startup richt zich op het MKB en de professionele printhuizen. De eerste resultaten laten zien dat WijVerhurenPrinters.nl voorziet in een grote behoefte bij ondernemers aan gemak, transparantie en superieure service.

Onno Beentjes, Channel Manager van Canon: “Het partnership met WijVerhurenPrinters.nl betekent een mooie uitbreiding van ons distributiekanaal. Ze hebben een innovatief business model waar wij graag in participeren.”

Foto van links naar rechts: Onno Beentjes (Channel Manager Canon), Olav van Doorn (COO WijVerhurenPrinters.nl), Duck den Hoed (oprichter en CEO WijVerhurenPrinters.nl) en Chantal Weber (Partner Account Manager Canon)

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!