Witold Kepinski - 27 juni 2019

Resello lanceert Autotask integratie

Resello lanceert Autotask integratie image

Resello, het automatiseringsplatform dat digitale transformatie versneld, kondigt vandaag de lancering van zijn integratie met Autotask aan. Deze nieuwe integratie stelt Resello partners instaat om Autotask te gebruiken als hun platform voor het beheer van hun IT business en het Resello automatiseringsplatform voor het uitleveren en beheren van clouddiensten zoals Office 365 en Azure.

Harald Nuij 9foto), CCO bij Resello: “Het automatiseringsplatform van Resello is altijd al open geweest en gemakkelijk om mee te integreren. Partners kunnen onze API gebruiken om hun business te integreren met het automatiseringsplatform. We ontwikkelen ook integraties met andere platformen, op basis van waar de behoeftes van onze klanten liggen. Zo hebben we vorig jaar bijvoorbeeld meerdere modules ontwikkeld voor het WHMCS platform, inmiddels worden die door enthousiast gebruikt door onze partners. De laatste maanden kregen we steeds meer vragen vanuit onze partners naar een integratie met Autotask, vandaar dat we enthousiast zijn dat we vandaag de integratie daarmee aan kunnen kondigen.”

Partners kunnen met de integratie met Autotask klantdata synchroniseren tussen het Resello automatiseringsplatform en Autotask. Daarnaast kunnen partners die Autotask gebruiken voor het beheer van hun IT business factuurdata vanuit Resello naar Autotask sturen, zodat ze Autotask kunnen gebruiken voor klantenfacturatie over clouddiensten die uitgeleverd zijn via Resello. 

Harald Nuij: “Ons eigen development-team zal de integratie met Autotask verder door blijven ontwikkelen op basis van de feedback van onze partners. We werken ook aan integraties met andere platformen. Daarover gaan we binnenkort meer bekendmaken.”

IT bedrijven en Microsoft CSP Indirect of Direct partners die Autotask gebruiken kunnen contact opnemen met Resello voor meer informatie over de mogelijkheden van de Autotask integratie en de voordelen van het Resello automatiseringsplatform.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!