SLTN Inter Access is raamcontractant voor ICT-inhuur ministeries van IenW, Financiën en AZ

27-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

SLTN Inter Access is raamcontractant voor ICT-inhuur ministeries van IenW, Financiën en AZ

SLTN Inter Access (SLTN) heeft in combinatie met CIMSOLUTIONS en VKA ingeschreven op de aanbesteding van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat (IenW), Financiën en Algemene Zaken (AZ) voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT-professionals. Deze combinatie is samen met vier andere partijen aangewezen als leverancier voor de ICT-inhuur.

De raamovereenkomst gaat in op 1 juli 2019 en heeft een looptijd van vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde van de raamovereenkomst bedraagt circa € 152.000.000 (exclusief btw) voor de komende vier jaar, verdeeld over de volgende deelnemende diensten:

sltn-aanbesteding-ministeries-ict-inhuur-06-2019.png

"De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken zijn al lange tijd belangrijke klanten van SLTN. Deze ministeries hebben opnieuw gekozen voor een proactieve technologische partner waarbij de nadruk hier ligt op het leveren van topkwaliteit ICT-consultants leveren tegen een uitstekende prijs. We zijn enorm trots dat wij de komende jaren weer leverancier en partner zijn van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken", aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO SLTN.

Andere marktpartijen die meedingen met de Europese aanbesteding zijn Between Staffing, Headfirst, Linkit en Seven Stars die diensten leveren aan Infrastructuur & Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken. Het gaat om een totaal bedrag van 152 miljoen euro.

Terug naar nieuws overzicht