Redactie - 28 juni 2019

The Blockchain Gateway van unchain.io is live op AWS Marketplace

Op het podium van de 2019 AWS Partner Summit in Den Haag, heeft tech startup unchain.io aangekondigd dat heden haar vlaggeschip product live is op de Amazon Web Services (AWS) Marketplace.

De annoncering van dit enterprise software product genaamd The Blockchain Gateway is het vervolg op de vorig jaar gelanceerde Adapter for Etherum. Die eerste release van unchain.io, betrof integratie services voor een veilige en eenvoudig te configureren connecties specifiiek voor Ethereum blockhains.

Met de aangekondigde beschikbaarheid van The Blockchain Gateway is er een ‘enterprise-grade software platform’ die het gemak van integratie biedt naar de belangrijkste blockchain protocollen en zo organisaties in staat stelt om veilig bestaande of nieuwe applicaties te verbinden met de verschillende blockchain netwerken op een zeer schaalbare manier zo meldt unchain.io.

Blockchain

Sinds de publieke start van unchain.io in Maart 2018 bewijst The Blockchain Gateway haar waarde bij een groeiend aantal klanten en partners. De annoncering van vandaag is het volgende bewijs voor de waarde van de technologie van unchain.io in combinatie met bestaande cloud services die het opzetten en uitbreiden van blockchain netwerken vereenvoudigen zo beweert unchain.io’s CEO, Arjeh van Oijen. Hij licht toe: “Vanuit onze directe betrokkenheid in de voorhoede van de snel opkomende blockchain markt wereldwijd, zagen we al heel snel dat integratie met bestaande systemen van organisaties cruciaal zou worden voor het echte success van blockchain projecten. Een uitdaging die wij oplossen met onze slimme integratie technologie. Aansluitend op de recente investering van Value Creation Capital ben ik trots om vandaag de beschikbaarheid van onze prime-offering, The Blockchain Gateway, op de AWS Marketplace aan te kondigen. Hiermee is een volgende belangrijke stap gezet in onze internationale ambities om deze wereldwijde markt te kunnen bedienen. unchain.io’s integratie software adresseert de behoefte van organisaties voor eenvoudige interactie met blockchain netwerken en helpt consortia om veilig en snel hun netwerken uit te bouwen. Met een team van blockchain experts werkt unchain.io samen met oa AWS Partner Network (APN) Advanced Consulting Partner Schuberg Philis, die de AWSome Award 2019 ontving."

SaaS

Met de beschikbaarheid van The Blockchain Gateway op de AWS Marketplace als een SaaS oplossing kunnen klanten nu gebruik maken van bestaande componenten en ‘out-of-the-box’ services om gemakkelijk verbindingen te maken met blockchain netwerken. Deze eenvoudig gebouwde, geconfigureerde  verbindingen, zogeheten integration-pipelines kunnen dan zowel op de door unchain.io managed cloud alsook op de eigen of die van een partner draaien, aldus Oijen.

Een ‘Free Plan’ is beschikbaar voor alle geintresseerde klanten.

Met een toenemende vraag van haar klanten naar cloud services om veilig, schaalbaar en vooral makkelijk blockchain netwerken te bouwen en te integreren heet Amazon The Blockchain Gateway van harte welkom op de AWS Marketplace zo besluit Oijen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!