Microsoft maakt Azure premium files algemeen beschikbaar

01-07-2019 | door: Witold Kepinski

Microsoft maakt Azure premium files algemeen beschikbaar

Microsoft maakt zijn Azure premium files algemeen beschikbaar voor klanten die hun cloud-gebaseerde bestandsshares willen optimaliseren voor Azure. 

Premium-files (bestanden) bieden een hoger niveau van prestaties, gebouwd op solid-state schijven (SSD) voor volledig beheerde flies services in Azure, aldus Microsoft.

Premium-tier is geoptimaliseerd om consistente prestaties te leveren voor IO-intensieve workloads die een hoge doorvoer en een lage latentie vereisen. Premium bestandsdelingen slaan gegevens op over de nieuwste SSD's, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan workloads zoals databases, persistente volumes voor containers, thuismappen, inhouds- en samenwerkingsrepository's, media en analyses, hoge variabele en batchworkloads en bedrijfsapplicaties die prestatie gevoelig zijn aldus Microsoft.

De bestaande standaardlaag blijft betrouwbare prestaties leveren tegen lage kosten voor workloads die minder gevoelig zijn voor variaties in de prestaties, en is zeer geschikt voor algemene bestandsopslag, ontwikkeling / test, back-ups en toepassingen waarvoor geen lage latentie vereist is aldus Microsoft.

Lees meer in de Microsoft blog.

Terug naar nieuws overzicht
Software