Datera Enterprise Software Defined Storage in trek
01-07-2019 | door: Witold Kepinski

Datera Enterprise Software Defined Storage in trek

Datera, speler op het gebied van Enterprise Software-Defined Storage-oplossingen voor tier 1-toepassingen en workloads, heeft voor het eerste fiscale kwartaal van 2019 een groei aangekondigd van meer dan 400 procent.

De resultaten valideren de visie achter het softwaregedefinieerde opslagplatform van Datera, het softwaregedefinieerde bedrijfsmodel en het ecosysteem van cloud native, op containers gebaseerde applicaties en datacenterinfrastructuur - inclusief Kubernetes en technologie partners Hewlett Packard Enterprise (HPE), Docker, Mellanox en Intel.

Datera biedt een data services basis voor ondernemingen om hun transformatie naar een cloudklare toekomst te versnellen tegen een prijskaartje dat doorgaans lager is dan bij traditionele IT en public cloud, terwijl IT-teams een geheel nieuw niveau van automatisering en flexibiliteit bieden om hun systeem te moderniseren basis en werkingsprincipes tegelijkertijd, zo beweert de leverancier.

"Enterprise IT bevindt zich midden in een generatiewisseling die wordt bepaald door gegevensvrijheid en de behoefte aan optionaliteit", zegt Guy Churchward (foto), CEO van Datera. "Klanten die nog maar een paar jaar geleden voor de public cloud kozen om hun IT te transformeren, hebben hun focus verlegd naar het on-premises brengen van de cloudervaring naar hun meest vitale applicaties. Dat is de trendlijn waarin Datera op inspeelt."

Lees meer details op de Datera site.

Terug naar nieuws overzicht
Software