Witold Kepinski - 01 juli 2019

Fundaments behaalt VMware Cloud Verified status

Fundaments, Expert in Clouds, heeft bekendgemaakt dat het de VMware Cloud Verified status heeft behaald. Deze status laat klanten zien dat de diensten van Fundaments op de volledige VMware Cloud infrastructuur draaien. Via Cloud Verified partnerdiensten krijgen klanten toegang tot de volledige reeks van VMware Cloud infrastructuurmogelijkheden, waaronder integratie, interoperabiliteit, kostenoptimalisatie en flexibiliteit.

“We zijn erg trots op het behalen van de VMware Cloud Verified status. Hiermee zijn we één van de bijna 60 partijen ter wereld die dit kwaliteitskeurmerk hebben behaald en in Nederland zijn we zelfs één van de drie. Hiermee bewijzen we dat we hoogwaardige technologieën gebruiken, dat we over enorme kennis en expertise beschikken en dat we toekomstbestendig zijn op het gebied van cloud. Dit stelt ons in staat om tot de meest optimale oplossing te komen voor elk cloudvraagstuk,” aldus Larik-Jan Verschuren (foto), CEO van Fundaments.

Cloud

“Partners die VMware Cloud Verified zijn, bieden organisatie complete en geavanceerde VMware Cloud-technologieën, samen met interoperabiliteit tussen clouds voor meer voordeel voor de bedrijven van hun klanten”, aldus Herve Renault van VMware. “Cloud Verified diensten die door VMware Cloud Providers worden geleverd kunnen de efficiëntie, wendbaarheid en betrouwbaarheid bieden die inherent zijn aan cloud computing. We verheugen ons op het ondersteunen van Fundaments, omdat het organisaties een eenvoudig en flexibel pad naar de cloud biedt.”

Infrastructuur

Het wereldwijde netwerk van VMware, met meer dan 4.000 VMware Cloud Providers, maakt gebruik van de consistente cloudinfrastructuur van VMware. Dit doen ze om een breed scala aan diensten en geografische en industriële specialisatie aan te bieden en om klanten te helpen aan complexe wettelijke vereisten te voldoen. Cloud Providers die onder het VMware Cloud Provider programma werken, leveren op maat gemaakte cloudoplossingen en -services in meer dan 120 landen.

Meer informatie over hoe een reseller een Cloud-geverifieerde partner kunt worden staat op: https://www.vmware.com/partners/service-provider/vmware-cloud-verified-logo.html

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!