Witold Kepinski - 01 juli 2019

Telindus en Cisco ontzorgen klanten met Together in IT

Telindus en Cisco ontzorgen klanten met Together in IT image

Telindus, specialist in slimme en veilige IT-platforms, en Cisco, speler op het gebied van IT en netwerken, versterken hun samenwerking met de lancering van Together in IT. Together in IT is een online kennisplatform van Telindus dat organisaties oplossingen op netwerkgerelateerde IT-vraagstukken biedt.

De komende twee jaar worden er diverse security- en connectiviteit diensten uitgerold onder dit nieuwe label. Hierdoor hebben klanten toegang tot de meest actuele kennis op het gebied van IT en altijd twee technologie kennisbedrijven die hen bijstaan in de unieke digitale transitie aldus de twee bedrijven. Het fundament van Together in IT bestaat uit drie pilaren: ambities van de klant, technologie en kennisdeling. Zowel Telindus als Cisco hebben een sterke focus op het bieden van een sterke samenwerking met hun klanten. Door de krachten te bundelen bekleden de organisaties de rol van een strategisch partner voor de toekomstige gebruikers van Together in IT, aldus de twee IT-bedrijven.

Ron Blaauw

Om de samenwerking te vieren vindt er op 1 juli een feestelijke lunch plaats, verzorgd door chef-kok Ron Blaauw. In de gerechten staat samenwerking centraal; dit komt naar voren in de combinatie van ingrediënten en producten die elkaar versterken. 

Joris Leupen, Managing Director van Telindus Nederland: “Ik ben erg verheugd dat de samenwerking tussen Telindus en Cisco naar een nog hoger niveau wordt getild met de lancering van Together in IT. De visie en ontwikkeling zijn nagenoeg identiek: beide organisaties bevinden zich in de transformatie van IT-productleverancier naar IT-dienstverlener en zijn ijzersterk op het domein waarin ze actief zijn. Door onze kennis en krachten te bundelen, ontstaat de mogelijkheid om het serviceniveau voor klanten en partners steeds verder te verhogen.”

Edwin Prinsen, Managing Director van Cisco Nederland: “De boodschap die wij met Together in IT willen uitdragen is dat samenwerken het beheer van complexe IT-omgevingen vergemakkelijkt. Middels deze samenwerking zijn Telindus en Cisco nog beter in staat om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de klant en daarbij gebruik te maken van ieders unieke expertise. Dit blijkt ook uit de aansprekende projecten die er in het verleden zijn gerealiseerd. Ik kijk ernaar uit om nieuwe successen te realiseren en de samenwerking nog verder te versterken in de toekomst.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!