ScanSource koopt IntY en zijn CASCADE cloud services distributieplatform

03-07-2019 | door: Redactie

ScanSource koopt IntY en zijn CASCADE cloud services distributieplatform

ScanSource heeft de overname aangekondigd van IntY en zijn CASCADE cloudservices distributieplatform. Als aanvullend onderdeel van de cloud- en digitale strategie van de onderneming biedt de CASCADE-oplossing van intY de ScanSource-partners een andere route naar de markt voor de belangrijkste strategische cloudservices, waaronder Microsoft, Symantec en Acronis.

Met CASCADE verwerft ScanSource een strategisch cloudplatform dat verkooppartners marktleidende mogelijkheden biedt om te helpen bij de groei van hun terugkerende inkomstenpraktijken. 

ScanSource zegt extra waarde te creëren voor verkooppartners - of ze nu een cloud praktijk lanceren of nieuwe manieren zoeken om de inkomsten uit bestaande of netto-nieuwe abonnementen te maximaliseren. CASCADE neemt de frictie weg bij het verwerven, verstrekken en beheren van XaaS-aanbiedingen.

Bovendien hebben partners via de Partner Insights tool van CASCADE toegang tot mogelijkheden om hun terugkerende inkomstenactiviteiten op te bouwen zo beweert ScanSource.

IntY is in 1997 opgericht en gevestigd in Bristol (VK) heeft 65 werknemers. intY ceo Craig Joseph en het intY-team, treden toe tot de meer dan 2.700 ScanSource-medewerkers. De overname is op 1 juli 2019 afgesloten en de voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt. ScanSource verwacht dat de overname niet van materieel belang zal zijn voor de geconsolideerde omzet en winstgevendheid in het fiscale jaar 2020.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud