Microsoft tweakt Office app ervaring voor virtuele omgevingen

03-07-2019 | door: Witold Kepinski

Microsoft tweakt Office app ervaring voor virtuele omgevingen

Er zijn door Microsoft een aantal verbeteringen rond de Office-app-ervaring in virtuele omgevingen doorgevoerd. Dit meldt Jared Spataro, Corporate Vice President voor Microsoft 365, in een blog.

Spataro meldt: "Microsoft 365 is ontworpen om organisaties te helpen bij het digitaal transformeren van samenwerking op het werk. Veel klanten met wie ik werk, gebruiken virtualisatie en ze zijn altijd op zoek naar manieren om kosten te besparen en de gebruikerservaring te verbeteren. Om dit te helpen hebben we FSLogix afgelopen november overgenomen en  ben ik verheugd vier nieuwe mogelijkheden aan te kondigen om de gebruikerservaring in gevirtualiseerde omgevingen verder te verbeteren:

FSLogix-technologie, die de prestaties van Office 365 ProPlus in virtuele omgevingen met meerdere gebruikers verbetert, is nu zonder extra kosten beschikbaar voor Microsoft 365-klanten.

Windows Server 2019 zal in de komende maanden ondersteuning voor OneDrive Files On-Demand toevoegen.

Office 365 ProPlus, onze vlaggenschip Office-ervaring, zal worden ondersteund op Windows Server 2019.

En we hebben nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan Outlook, OneDrive en Microsoft Teams in Office 365 ProPlus om de gebruikerservaring in een gevirtualiseerde omgeving te verbeteren."

Lees meer details in de blog.

Terug naar nieuws overzicht
Software