Redactie - 02 juli 2019

Tech Data Transform your Security event voor het partnerkanaal

Tech Data Transform your Security event voor het partnerkanaal image

Tech Data organiseert op 10 oktober in voormalige De Koepel gevangenis in Breda zijn 'Transform your Security' event voor het partnerkanaal.

Ransomware, phishing, CEO-fraude, DDoS... Het aantal aanvallen stijgt fors. Klanten zoeken daarom naar geavanceerde oplossingen om hun data te beschermen. De reseller kan hierbij hen informeren en ondersteunen. Omdat dit soms best lastig is, willen Tech Data business partners hierbij helpen.

Programma

09:00 / 09:30 Ontvangst gasten
We leren u de markt kennen, we leren u de klant kennen, we leren u uw omzet te verhogen en we leren u nieuwe ontwikkelingen kennen.

09:30 / 09:40 Opening Transform your Security
Patrick Steenssens, Regional Vice President Benelux, Tech Data
Regional Vice President Patrick Steenssens heet u van harte welkom bij hét security event van Tech Data: Transform your Security.

09:40 / 10:10 Hoe (on)veilig zijn we nu eigenlijk?
Anouk Vos, Founding Partner at Revnext
Cybersecurity is volgens Anouk Vos geen ‘afterthought’, maar verdient een plek aan de voorkant van bedrijfsprocessen. Met die boodschap overtuigt Vos, partner en cybersecurity/innovation lead bij Revnext, de ene organisatie na de andere.

10:10 / 10:45 Security en privacy: serious business voor bedrijven maar ook voor de Autoriteit Persoonsgegevens
Friederike van der Jagt, zelfstandig privacyrechtadvocaat, Hunter Legal
U heeft het vast vaak gehoord van uw klant: ‘Ik heb toch niets te verbergen’. Verrassing: dat hebben ze wel. Van der Jagt, privacyrechtadvocaat bij Hunter Legal, kent alle ins & outs op het gebied van privacy en de AVG.

10:45 / 11:10 Pauze
Transform your Security is het ideale moment voor het opdoen van nieuwe contacten en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere mensen uit de business.

11:10 / 12:15 Centers of Excellence Sessie 1: Day-to-Day management van security solutions
Bastiaan Schoonhoven, Marketing & Security Specialist, Tech Data
Hoe kunnen we weer in de drivers seat komen en de controle terugkrijgen? Moeten we zelf slimmer worden dan ons ecosysteem? Moeten we veranderende IT altijd een stap voor zijn? Of volstaat het al om 24×7 op de hoogte te zijn van die digitale wereld?

11:10 / 12:15 Centers of Excellence Sessie 2: Endpoint Security als kritisch onderdeel
Hans Schenkelaars, Solution Design Specialist, Tech Data
De aanvalstactieken en technieken van cybercriminelen worden steeds gevanceerder. Het belang van goed ontwikkelde endpoint security tools is groot. Is uw eindklant in staat om ‘sneaky exploits’ te vinden?

11:10 / 12:15 Centers of Excellence Sessie 3: Cloudsecurity en het vertrouwen
Paul van Noesel, Business Development Manager, Tech Data
Een transitie naar de cloud betekent vertrouwen hebben in je eigen organisatie, in mensen maar ook in middelen en oplossingen. Maar dan is de vraag, vertrouw je op je beveiliging of beveilig je vertrouwen van de klant? En dat is een lastige.

11:10 / 12:15 Centers of Excellence Sessie 4: Cybersecurity gaat veel verder dan een firewall!
Bart Tyskens, Solution Design Specialist, Tech Data
Cybersecurity, het waarborgen van veiligheid in het gebruik van digitale technologieën, speelt bij elke organisatie een rol. Maar hoe definieren we nu deze rol en hoe verschillen de risico’s per organisatie?

12:15 / 13:00 Lunch & netwerken
Transform your Security is het ideale moment voor het opdoen van nieuwe contacten en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere mensen uit de business.

13:00 / 14:30 Vendor tracks & pitches
Het transformeren naar een nieuwe securitystrategie is voor het gros van de organisaties te ingewikkeld. Tijdens Transform your Security leert u alles over de manier waarop u hierbij een rol kunt spelen. U krijgt alle munitie die u nodig heeft om een volwaardige securitypartner te worden.

14:30 / 14:40 Pauze
Transform your Security is het ideale moment voor het opdoen van nieuwe contacten en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere mensen uit de business.

14:40 / 15:15 Cyberellende was nog nooit zo leuk
Chris van ’t Hof, internetsocioloog, schrijver en presentator
Internetsocioloog, schrijver en presentator Chris van ‘t Hof laat aan de hand van bijzondere praktijkverhalen de vrolijke, positieve en verrassende kant van informatiebeveiliging zien.

15:15 / 16:00 Coordinated Vulnerability Disclosure
Victor Gevers, Independent Security Researcher
Deze ongekroonde securitykoning vertelt u alles dat u moet weten over Coordinated Vulnerability Disclosure en hoe u dit bij uw klant verantwoord vormgeeft.

16:00 / 18:00 Drinks & bites
Transform your Security is het ideale moment voor het opdoen van nieuwe contacten en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere mensen uit de business.

Locatie

De koepelgevangenis in Breda is een plaats waar 130 jaar lang niemand wilde komen. Sinds de sluiting van deze penitentiaire inrichting is dat wel anders. Onder meer dankzij zeer fraaie monumentale plekken en het roemruchte verleden wordt de locatie nu ingezet voor uiteenlopende inspirerende activiteiten – zoals Transform your Security.

De Koepel

Nassausingel 26
4811 DG Breda

Aanmelden

Meer informatie over het event is hier te vinden. Partners kunnen zich op deze website aanmelden voor het event.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!