Redactie - 03 juli 2019

Jan Heuker leidt adesso Nederland

Jan Heuker leidt adesso Nederland image

IT-dienstverlener adesso opent een nieuwe vestiging in Nederland. Het kantoor is gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. Met de opening van de Nederlandse entiteit neemt adesso de volgende stap in de uitvoering van haar internationale groeistrategie.

adesso heeft de ervaren IT-manager Jan Heuker aangesteld als Managing Director voor de oprichting en leiding van de nieuwe buitenlandse dochteronderneming. De 44-jarige Nederlander - met eerdere functies bij Sopra Banking Software en Atos Consulting - heeft vele jaren ervaring op het gebied van IT-consultancy en projectmanagement. Recentelijk was hij verantwoordelijk voor de implementatie van core banking systemen binnen de bancaire wereld.

Banking is dan ook een van de eerste markten waarop Heuker en zijn team zich zullen concentreren in Nederland. ‘Banken gaan momenteel een grote verandering door van traditionele bank naar IT-bedrijf dat bancaire diensten levert. adesso kan banken perfect ondersteunen bij deze transformatie. Een van onze bestaande klanten is Rabobank waar we helpen bij de wereldwijde uitrol van hun core banking systeem.’ aldus Heuker. Na Banking zal adesso Nederland zich richten op de Verzekerings- en Manufacturingbranche.

Met adesso Nederland is de adesso Groep nu vertegenwoordigd in negen Europese landen. Parallel aan deze Europese uitbreiding worden momenteel de voorbereidingen getroffen voor de omvorming van adesso AG tot de internationaal erkende Europese rechtsvorm SE voor Societas Europaea.

Contactgegevens van de nieuwe adesso vestiging in Amsterdam:

adesso Nederland BV
Jan Heuker, Managing Director
Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
Nederland
Mail: jan.heuker@adesso.de

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!