Witold Kepinski - 04 juli 2019

StorCentric koopt All-Flash NVMe specialist Vexata

StorCentric koopt All-Flash NVMe specialist Vexata image

StorCentric, moederbedrijf van Drobo, Nexsan en Retrospect, heeft de overname van Vexata aangekondigd, de vierde overname in minder dan een jaar.

Vexata NVMe high-performance flashopslagsystemen voorzien in de hedendaagse geavanceerde toepassingen van cognitieve toepassingen, zoals die welke voorspellende analyses en autonome beslissingen sturen, en paren het samen met de StorCentric klantenondersteuning die nu beschikbaar is voor alle Vexata-klanten.

Vexata NVMe flash-gebaseerde arrays kunnen ook worden geïmplementeerd in enterprise- en cloud-datacenteromgevingen.

"Door Vexata op dit moment aan te schaffen, hebben we een krachtige en beproefde NVMe-flash-oplossing van bedrijfsniveau kunnen toevoegen die voorheen niet beschikbaar was onder de paraplu van StorCentric", aldus Mihir Shah (foto), CEO van StorCentric. "Onze Nexsan-bedrijfsklanten evalueren NVMe-oplossingen om tegemoet te komen aan de veranderende vereisten voor hun meest veeleisende toepassingen. De Vexata-producten zullen een portfolio bieden met zeer schaalbare en performante oplossingen voor gegevensopslag, met de operationele eenvoud van de productportfolio van StorCentric."

Deze aankondiging komt kort na de overname door StorCentric van Retrospect, leverancier van back-up- en recovery-tools.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!