Samsung Galaxy S10 en S10+ beschikbaar in Prism Silver

07-07-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Samsung Galaxy S10 en S10+ beschikbaar in Prism Silver

De Samsung Galaxy S10 en S10+ zijn voortaan ook in de kleur Prism Silver beschikbaar. De nieuwe kleur is beschikbaar via T-Mobile en de Samsung e-store.

"Mensen doen alles met hun smartphone. Daarmee is het ons meest persoonlijke apparaat", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. Omdat persoonlijkheid ook wordt bepaald door de kleur van het apparaat, maakt Samsung de smartphones nu ook beschikbaar in Prism Silver.

Wifi 6

De S10 ondersteunt de nieuwe wifi-standaard Wifi 6, die een vier keer snellere verbinding mogelijk maakt in drukke omgevingen zoals vliegvelden en 4G-verbindingen met een maximale snelheid tot 2,0 Gbps. Ook biedt het apparaat ondersteuning voor Dolby Atmos en beschikt het apparaat met het oog op gamen over een koeltechniek genaamd 'vapor chamber'. Galaxy S10 is gebouwd met Samsung Knox en heeft een beveiligde opslag met hardware-integratie, die privésleutels bewaart voor mobiele diensten met blockchain-ondersteuning.

Ook biedt de Galaxy S10 Fast Wireless Charging 2.0, IP68 water- en stofbestendigheid, een verbeterde processor en software zoals Bixby, Samsung Health en Samsung DeX. De Galaxy S10 en S10+ in Prism Silver zijn vanaf deze week verkrijgbaar via T-Mobile en Samsung e-store. De verkoopadviesprijzen bedragen respectievelijk € 899,- en € 999,-.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility