Tech Data en Cohesity ondertekenen distributie overeenkomst

08-07-2019 | door: Witold Kepinski

Tech Data en Cohesity ondertekenen distributie overeenkomst

Tech Data heeft zijn enterprise datamanagement-portfolio verder uitgebreid door een distributieovereenkomst te sluiten met Cohesity, leverancier van data management oplossingen. Hiermee krijgen Tech Data partners de mogelijkheid hun klanten een web-scale software-defined platform te bieden waarmee ze hun enterprise data weer eenvoudig kunnen back-uppen, toegang tot- en uitzonderlijk inzicht krijgen in hun data. Ongeacht of deze data zich nu on-premise of in een multi-cloud omgeving bevindt.

"We zijn verheugd om ons hyperconverged aanbod voor klanten te verrijken met de bekroonde Cohesity oplossingen," zegt Marc van Ierland (foto), Director Advanced Solutions bij Tech Data in Nederland. "Onze klanten zien al de voordelen van hyperconvergence voor hun primaire data en applicaties en willen deze oplossingen nu ook voor de secundaire kant, die binnen huidige organisaties het grootste deel van data en apps omvat. Cohesity’s aanbod helpt organisaties tijd en middelen te besparen met een maximale opbrengst uit hun data."

“Tech Data biedt het end-to-end ecosysteem en de ondersteuning waar we waarde aan hechten bij een distributiepartner," zegt Robert Jan Dullaart, Channel Sales Manager Benelux van Cohesity. "De expertise en sterke relaties van Tech Data met veel service providers, channel- en alliantiepartners is een belangrijk instrument om onze data management oplossing nog sneller bij de juiste eindklanten te krijgen.

Cohesity stelt klanten ook in staat het hoofd te bieden aan één van de belangrijkste uitdagingen van vandaag de dag: mass data fragmention. Enorme datavolumes, die gebruikt worden voor back-up, archivering, test/dev, analytics, fileshares en object stores, zitten vast in silos die niet integreren. Het is enorm kostbaar en tijdrovend voor bedrijven om deze data te managen en back-uppen.

Recent onderzoek van Cohesity toont aan dat 9 op de 10 bedrijven geloven dat secundaire data gefragmenteerd is in silos en dat het vrijwel onmogelijk wordt om die data in de toekomst nog te kunnen managen. Veel van diezelfde bedrijven gebruiken tussen de 11-15 verschillende oplossingen om hun complexe secundaire data te kunnen managen. Ondanks het feit dat wordt erkend dat data een van de belangrijkste bedrijfsactiva in het digitale tijdperk is, vormt het ook de grootste barrière naar digitale transformatie. Cohesity's platform consolideert deze silos waardoor klanten minder kosten hoeven te maken, eenvoudiger hun data kunnen managen en er waarde uit kunnen halen.

Terug naar nieuws overzicht