Witold Kepinski - 09 juli 2019

Bechtle direct UK opent nieuw kantoor in Manchester

Bechtle direct UK heeft een nieuw kantoor geopend in Manchester. De extra locatie vormt een aanvulling op het hoofdkantoor van de onderneming in Chippenham in Zuid-Engeland en biedt voldoende ruimte voor verdere groei op de Britse markt.

Al meer dan twee decennia is Bechtle Direct UK een IT-partner voor bedrijven en openbare klanten in het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen twee jaar heeft het IT e-commerce bedrijf zijn omzet bijna verdubbeld tot ongeveer 70 miljoen euro. Met de opening van een kantoor in Manchester, versterkt Bechtle direct de nabijheid van klanten in het noorden van het land en opent zo meer ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei zo meldt het Duitse bedrijf.

Moderne locatie in het centrum

Het nieuwe kantoor in hartje Manchester biedt optimale werkomstandigheden en een gunstige locatie zo beweert Bechtle. "De nieuwe ruimtes in One Portland Street hebben een uitstekende infrastructuur die voldoet aan alle technische en functionele eisen van een moderne IT-locatie. Dit heeft de beste voorwaarden geschapen voor een open en aangename werksfeer", legt James Napp, Managing Director van Bechtle direct UK uit. De locatie ligt op loopafstand van het treinstation Manchester Piccadilly en biedt gemakkelijke toegang tot zowel Noord-Engeland als Londen.

Het team in Manchester begint met tien werknemers. De kamers bieden plaats aan in totaal 36 werknemers - de capaciteit moet in de komende drie jaar volledig benut worden. "In Manchester bouwen we voort op de expertise en ervaring van bestaande en nieuwe collega's", zegt James Napp. 

Om het beoogde doel van meer dan 110 miljoen euro omzet te behalen, richt Bechtle direct UK zich daarom niet alleen op het werven van extra experts, maar ook op de consistente training en bijscholing van zijn medewerkers rond de groeifactoren Hybride IT, Software en Modern Workplace, aldus Napp.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!