MMD introduceert twee nieuwe Philips hybride USB docking monitoren

09-07-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

MMD introduceert twee nieuwe Philips hybride USB docking monitoren

MMD introduceert twee nieuwe Philips hybride USB docking monitoren zo meldt het in een bericht. Het gaat om de de 24-inch 241B7QUBHEB en de 27-inch 272B7QUBHEB. Ontworpen met de hedendaagse professionals in gedachten, brengen deze monitoren een hele reeks tijdbesparende, productiviteitsverhogende functies samen om de werkdag te vereenvoudigen en te vergemakkelijken, aldus MMD. 

De Philips 241B7QUBHEB en 272B7QUBHEB beschikken over een ingebouwd USB-dockingstation uitgerust met DisplayLink-technologie dat het gemak van universele poortreplicatie biedt, zodat gebruikers hun notebook snel en veilig kunnen verbinden met netwerken, bestanden kunnen overbrengen, video's kunnen bekijken en nog veel meer, dankzij een enkele dual-mesh USB-kabel met Type-C en Type-A-connectoren.

Alle randapparatuur, inclusief toetsenbord-, muis- en RJ-45 Ethernet-kabel, maakt verbinding met het dockingstation van de monitor, waardoor de kabelruis wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd. En dankzij DisplayPort-out kunnen meerdere schermen met een hoge resolutie met slechts één kabel worden gekoppeld. Ten slotte zorgt USB 3.2 SuperSpeed + datatransfertechnologie ervoor dat gebruikers sneller dan ooit gegevens kunnen verzenden. Ze kunnen het zelfs doen terwijl ze hun notebook rechtstreeks van hun monitor opladen en opladen.

Voor professionals die scherpe, scherpe beelden willen, zullen de Philips 241B7QUBHEB en Philips 272B7QUBHEB volgens MMD een uiktkomst bieden. Beide monitoren zijn uitgerust met IPS-technologie die altijd rijke, levendige kleuren levert waarvan de nauwkeurigheid en helderheid bij uitstek geschikt zijn voor grafische ontwerpers, CAD-technici, fotografen en video-editors. De IPS-panelen maken ook extreem brede kijkhoeken van 178/178 graden mogelijk, wat betekent dat het scherm vanuit bijna elke hoek kan worden bekeken, inclusief in een 90-graden draaibeweging, voor maximaal kijkgemak. Voor nog spectaculairdere beelden beschikt de Philips 272B7QUBHEB over CrystalClear Quad HD-resolutie en Ultra Wide-Colour-technologie voor opmerkelijke helderheid en prachtige sprankelende kleuren.

De Philips 241B7QUBHEB en Philips 272B7QUBHEB bevatten beide een reeks functies om zowel gebruikers als de omgeving te beschermen. Een veilige Windows Hello  pop-up webcam met gezichtsherkenningstechnologie kan veilig worden weggestopt wanneer hij niet in gebruik is, waardoor het risico op nieuwsgierige blikken verdwijnt. Natuurlijk is ook lichamelijk comfort verzekerd, dankzij de oogvriendelijke technologie zoals de LowBlue-modus, en de ergonomische SmartErgoBase, waarmee gebruikers hun monitor kunnen instellen op de exacte hoogte en hoek die het best bij hun behoeften past. De omgeving profiteert ook van deze monitoren, dankzij technologieën zoals de energiebesparende PowerSensor, evenals 85% gerecycled kunststof na consumptie, PVC / BFR-vrije behuizing, geen kwik of lood en 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware