Oplossingen True-Kare gecertificeerd voor UMO van Verklizan

09-07-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Oplossingen True-Kare gecertificeerd voor UMO van Verklizan

Bestaande (reeds gecertificeerde) en nieuwe oplossingen van leverancier van digitale alarmoplossingen True-Kare hebben succesvol een Factory Acceptance Test (FAT) validatie doorlopen. Daarmee is een koppeling gerealiseerd tussen de mobiele alarmering en telehealth oplossingen van True-Kare en de UMO welke nu potentieel gebruikt kunnen worden door alle UMO klanten. De validatie is uitgevoerd door de leverancier van software van meldcentrales Verklizan.

"We zijn trots op de certificering, omdat dit ons een boost geeft om de beste service te bieden aan zowel ons als Verklizan's UMO-platform voor zorgverleners en zorgorganisaties", aldus Carlos Azevedo, CEO van True-Kare-systems. Edwin Bijl, True-Kare Business Consultant voor BeNeLux, voegt toe: "Ik kijk ernaar uit om de markt verder te ontwikkelen met onze bestaande mobiele zorgtelefoon en ons nieuwste digitale apparaat dat we in de BeNeLux zullen lanceren op 11 juli."

Koppeling

De koppeling naar de UMO omvat de volgende functionaliteiten:

  • Het versturen van alarmen naar de meldcentrale
  • Spreek-/Luisterverbinding
  • Locatie informatie
  • Trace functie voor het opvragen van de actuele positie van de gebruiker
  • Technische alarmen om de batterij en algemene status van het device te monitoren
  • Telehealth metingen (bloeddruk, glucose, gewicht en temperatuur)

"We zijn constant bezig met het verbeteren van de waarde voor onze klanten en omarmen hiervoor meer en meer nieuwe technologieƫn als 'Assisted Living', en vooral op basis van mobiele oplossingen", zegt Daniƫl Schut, Partner Programme Manager bij Verklizan. "Naast de traditionele en beproefde oplossingen voor alarmering, betreden mobiele oplossingen de markt en voegen zo meer waarde toe aan zowel onze klanten als kwetsbare personen."

Terug naar nieuws overzicht
Mobility