Kwebbl neemt FirmTel over

10-07-2019

Kwebbl neemt FirmTel over

Kwebbl, exploitant van een Europees communicatieplatform, neemt mobiele operator FirmTel over. Met de overname verwerft Kwebbl de verdere techniek en expertise van Vast-Mobiel integratie. Deze activiteiten worden door Kwebbl onder de naam VAMOS op de Nederlandse en Belgische markt gebracht. Cees Quirijns (foto), CEO van FirmTel, treedt bij Kwebbl in dienst als adviseur.

"Met de aankoop van FirmTel verwerft Kwebbl de techniek en jarenlange expertise op het gebied van Vast-Mobiel integratie. FirmTel heeft bewezen de voorloper te zijn van de integratie van mobiele telefonie in een pbx-omgeving en zal daarmee de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke cloud communicatieplatform verder versterken", zegt Ab Trik, CEO van Kwebbl.

Quirijns: "Ik ben blij dat we de mobiele techniek van FirmTel kunnen onderbrengen bij een organisatie die gespecialiseerd is in de ontzorging van verkopers van communicatiediensten en in de vereenvoudiging van het gebruikersgemak voor de eindklant. Ik kijk uit om mijn bijdrage te leveren aan deze prachtige organisatie."

Terug naar nieuws overzicht
Mobility