OpenText biedt updates en werkt samen met Google Cloud
11-07-2019 | door: Witold Kepinski

OpenText biedt updates en werkt samen met Google Cloud

OpenText, speler op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), heeft nieuwe diensten en productintegraties aangekondigd, waarmee OpenText-gebruikers bedrijfsinformatie kunnen migreren naar Googe Cloud. Dit meldt Mark J. Barrenechea, CEO & CTO van OpenText.

Als onderdeel van de samenwerking heeft Google Cloud OpenText geselecteerd als zijn voorkeurspartner voor EIM-diensten, terwijl OpenText Google Cloud heeft uitgeroepen tot zijn voorkeurspartner voor zakelijke Cloud-diensten.

Zeven maanden na de aankondiging van het strategische partnership, kondigen OpenText en Google Cloud verschillende productlanceringen en -integraties aan. Zo is OpenText onder andere van plan om het productportfolio te integreren met Google’s G suite en met Google’s belangrijke diensten op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Verder heeft OpenText zijn grootste update tot nu toe aangekondigd op OpenText Enterprise World in Toronto. Hieronder valt Enhancement Pack 6, een uitbreiding op OpenText Release 16. Met verbeteringen in het vastleggen, beheren en uitwisselen van data, kunnen organisaties die gebruikmaken van OpenText-oplossingen nu nog meer profiteren van de informatie die zij tot hun beschikking hebben.

Mastercard

OpenText en Mastercard hebben verder een samenwerking aangekondigd. Het doel van het parternship is om bedrijven te helpen om de financiële efficiëntie van wereldwijde supply chains te verbeteren, te beginnen in de automotive industrie. Samen lanceren OpenText en Mastercard de integratie van Mastercard Track en OpenText Supplier Portal, een schaalbaar digitaal ecosysteem. De nieuwe oplossing van OpenText en Mastercard is ontworpen om de snelheid, compliance en veiligheid van bedrijfsinformatie, betalingen en financiering in de supply chain voor de automotive industrie te verhogen. Bovendien maakt de oplossing geïntegreerde betalingen en het gegevensbeheer van leveranciers makkelijker. Dit maakt het voor leveranciers mogelijk om risico's beter in te calculeren, de cashflow voor openstaande facturen te versnellen en financiële transacties beter te beveiligen.

Terug naar nieuws overzicht
Software