ServiceNow SaaS workloads geschikt voor Microsoft Azure
10-07-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ServiceNow SaaS workloads geschikt voor Microsoft Azure

ServiceNow gaat zijn volledige SaaS aanbod op Microsoft Azure public cloud, naast zijn eigen private cloud, huisvesten. ServiceNow wordt zo een strategische partner van het Microsoft Global ISV Strategic Alliance Portfolio.

"Er is een enorme kans voor klanten - ook in de publieke sector - om de kracht van de cloud toe te passen om efficiënter en responsiever te worden", zegt Satya Nadella, ceo van Microsoft. "Ons partnerschap combineert de expertise van ServiceNow op het gebied van digitale workflows met Azure, onze vertrouwde cloud, zodat klanten hun digitale transformatie kunnen versnellen en tegelijkertijd kunnen voldoen aan hun beveiligings- en nalevingsvereisten."

"Door onze strategische wereldwijde relatie met Microsoft uit te breiden, kan ServiceNow ons platform en onze producten vollediger benutten en integreren met de toonaangevende technologie en mogelijkheden van Microsoft", aldus John Donahoe (foto), president en ceo van ServiceNow. "Samen helpen ServiceNow en Microsoft onze ondernemingen en overheidsklanten hun digitale transformatie te versnellen, geweldige ervaringen te creëren en de productiviteit te ontsluiten."

De uitgebreide overeenkomst is gebaseerd op een partnerschap dat afgelopen herfst door Microsoft en ServiceNow is aangekondigd. Als technologieplatforms voor ondernemingen maken Microsoft en ServiceNow het voor klanten gemakkelijker om te integreren en te optimaliseren voor de producten en platforms van beide bedrijven zo beweren de twee ceo’s. Door samen te werken aan de volgende generatie ervaringen, zullen Microsoft en ServiceNow technologie gebruiken om verdere cognitieve services en intelligentie te brengen voor producten op het Now Platform met Microsoft 365 en Azure.

ServiceNow Selecteert Microsoft Azure voor bepaalde sterk gereguleerde sectoren

ServiceNow zal Azure Cloud gebruiken als onderdeel van het geprefereerde cloudplatform voor bepaalde sterk gereguleerde sectoren, dankzij de expertise van Microsoft op het gebied van gegevensbescherming, beveiliging en privacy. ServiceNow zal eerst beschikbaar zijn via Azure Regions in Australië en Azure Government in de Verenigde Staten.

Met ServiceNow beschikbaar via Azure Government kunnen Amerikaanse overheidsinstanties gebruikmaken van de nalevingsdekking van de wettelijke normen die beschikbaar zijn via Azure. Microsoft wil het volledige spectrum van overheidsgegevens ondersteunen om agentschappen te helpen snel en eenvoudig aan hun noodzakelijke vereisten te voldoen. Azure Government is speciaal gebouwd om tegemoet te komen aan de behoeften aan capaciteiten, prestaties en compliance van Amerikaanse overheidsklanten en hun partners. Azure Government maakt innovatie mogelijk met diep geïntegreerde cloudservices, gegevens en geavanceerde analyses en een open toepassingsplatform dat de bouwstenen biedt voor het snel ontwikkelen, implementeren en beheren van intelligente oplossingen.

De Amerikaanse federale overheid blijft ServiceNow beschouwen als een strategische partner bij de modernisering van haar IT-infrastructuur en versnelt het gebruik van moderne technologie om haar manier van werken digitaal te transformeren.

Microsoft selecteert ServiceNow om zijn workflows te digitaliseren

Als onderdeel van een afzonderlijke transactie implementeert Microsoft ServiceNow's workflow-producten voor IT & Employee Experience in zijn eigen bedrijf om de bedrijfsvoering te verbeteren, werknemerservaringen te verbeteren en betere bedrijfsresultaten te behalen. Met ServiceNow brengt Microsoft nog meer digitale workflows in de organisatie, zodat werknemers minder tijd aan handmatige taken kunnen besteden aldus de twee partners.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud