Matrix42 en Complions-GRC realiseren samen Continuous Compliance

12-07-2019 | door: Redactie

Matrix42 en Complions-GRC realiseren samen Continuous Compliance

Matrix42, Europese leverancier van Digitale Workspace Management software voor beheer en beveiliging van endpoints en Complions-GRC, een Nederlandse onderneming die zich richt op managementsystemen voor Governance, Risk- en Compliance management, zijn een strategische alliantie aangegaan.

Organisaties hebben dagelijks te maken met allerhande bedreigingen. Niet alleen bescherming tegen cyberattacks, maar ook compliance risico's spelen een cruciale rol voor de bedrijfs-continuïteit. Bedrijven willen zich kunnen focussen op productiviteit, business transacties en tevreden klanten, en niet op risico's, stress en juridische complicaties.

Matrix42 en CompLions-GRC hebben deze potentiële risico's geanalyseerd en hebben door middel van een unieke samenwerking een totaaloplossing gecreëerd voor de markt op het gebied van Continuous Compliance en spelen hiermee in op de groeiende vraag naar security en compliance van organisaties.

Alle hardware en software assets worden gedurende de volledige levenscyclus efficiënt beheerd en continue bewaakt op compliancy tijdens het gebruik. Continuous compliance en inzicht in alle processen levert direct een kostenbesparing op en voorkomt risico’s waaronder downtime, datalekken, licentie-audits, data diefstal, shadow-IT en meer.

Dick Gehéniau, Directeur Matrix42 Benelux: "De totaaloplossing bestaat uit een integratie van Matrix42 Digital Workspace Management software dat risico's direct detecteert, elimineert en data blijvend beschermt, en de oplossing van CompLions-GRC die risico's real time registreert".

"In GRCcontrol, de oplossing van CompLions-GRC, wordt iedere bedreiging of incident en remediation in de audit trail gelogd, naast alle uitgevoerde acties om de compliance normen te borgen, apply once comply to many is onze filosofie," aldus Ron Boscu, medeoprichter van CompLions-GRC en auditor.

Volgens Boscu moeten organisaties zich geen zorgen meer maken over risico's. De geïntegreerde oplossing maakt het voor IT en Security departementen makkelijker om sneller en efficiënter hun organisaties te beschermen, waarbij het management altijd het overzicht behoudt via een real time dashboard. Wanneer een laptop of ander endpoint apparaat aangevallen wordt door een virus, phishing mail, malware, of ransomware wordt dit onmiddellijk door Matrix42 gedetecteerd, de dreiging wordt direct geëlimineerd, het apparaat op afstand gewist en een schone werkplek opnieuw geïnstalleerd. Volledig automatisch worden de juiste maatregelen uitgevoerd om compliant te blijven, volgens bijv. GDPR, ISO 27001 etc. en in GRCcontrol geregistreerd.

“Continuous Compliance beschermt organisaties en hun medewerkers”, aldus Gehéniau, “Samen zorgen wij ervoor dat u always in control bent en kunt focussen op uw business”.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security