DDL kiest voor de moderne werkplek-as-a-service van Wortell

10-07-2019 | door: Witold Kepinski

DDL kiest voor de moderne werkplek-as-a-service van Wortell

Na een uitgebreide selectieprocedure heeft DDL Diagnostic Laboratory voor ICT-dienstverlener Wortell gekozen om samen te werken aan de toekomstvisie van het bedrijf, een state-of-the-art laboratorium gespecialiseerd in (moleculair) diagnostisch testen en testontwikkeling voor farmaceutische bedrijven uit de wereldwijde top-20. Naast de geplande cloudmigratie is ook een langdurige samenwerking aangegaan voor managed services.

DDL ziet de cloudmigratie als onderdeel van een verandering naar regieorganisatie. Het zet volledig in op deze transitie om focus op de core business te behouden, data optimaal te beschermen en om toekomstbestendig te zijn.

Danny Burlage, CEO van Wortell vertelt: “DDL en Wortell delen dezelfde visie over de moderne werkplek waarbij werken vanuit de cloud grote voordelen biedt voor het hele bedrijf. Door onze nauwe relatie met Microsoft weten wij ook precies wat er speelt rondom de Digitale Werkplek. Daarnaast vind ik het geweldig om te zien hoe DDL azure technologie omarmt zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun core business.”

Jan Lindeman, CEO van DDL voegt toe: “Onze visie matcht op het gebied van IT als regieorganisatie waarbij de IT-afdeling volledig ontzorgd wordt en zich daardoor kan focussen op de eigen ambities en bedrijfsdoelstellingen van DDL. Daarbij hebben wij gekozen voor Wortell, als premium clouddienstverlener, met het oog op de toekomst. Wij zijn een data-gedreven organisatie en zien in Wortell een partner om in de toekomst nieuwe bedrijfsmodellen op basis van data & AI mee te ontwikkelen.”

Terug naar nieuws overzicht
Software