Robby van Roosmalen aan de slag bij Cumulus Networks

11-07-2019 | door: Witold Kepinski

Robby van Roosmalen aan de slag bij Cumulus Networks

Cumulus Networks heeft Robby van Roosmalen aangesteld als Sales Lead voor Nederland en Oost-Europa. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Hij zal zich gaan richten op het uitbreiden van de zakelijke klantenkring en het opbouwen van een solide partnerkanaal.

Cumulus Networks is het afgelopen jaar sterk gegroeid in Europa, zo heeft het de afgelopen 9 maanden 11 mensen toegevoegd om de diverse regio’s te doen laten groeien. Belangrijke strategische partners voor het realiseren van verdere groei zijn onder andere DellEMC, Mellanox, HPE en Nutanix.

Robby van Roosmalen heeft ruime ervaring op het gebied van sales en marketing in het verkoop- en reseller kanaal. Voordat hij bij Cumulus Networks in dienst trad, was hij ruim 3 jaar werkzaam bij Zerto als Enterprise Accountmanager. Daarvoor had hij commerciële functies bij AnylinQ en NetApp.

“Met deze nieuwe uitdaging bij Cumulus Networks krijg ik de vrijheid om de regio verder uit te bouwen en organisaties te helpen hun datacenter netwerk verder te moderniseren. Cumulus Networks loopt met haar Linux gebaseerde Operating System voorop in "Open Networking" en stapt weg van de gesloten/proprietary benadering die nog steeds veel voorkomt binnen datacenter netwerken. Het uitsplitsen van het netwerkbesturingssysteem van de switch hardware biedt organisaties een toekomstbestendige softwareoplossing waarmee zij kunnen standaardiseren, automatiseren en opschalen overeenkomstig met hun bedrijfsbehoeften”.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter