Rackspace lanceert Service Blocks for Managed Public Cloud

12-07-2019 | door: Witold Kepinski

Rackspace lanceert Service Blocks for Managed Public Cloud

Om in te spelen op de steeds uniekere behoeften van bedrijven tijdens hun cloud journey lanceert Rackspace in Nederland Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud. Dit is een consumptiemodel van cloudservices op basis van een abonnement.

Het grote voordeel van Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud is voor bedrijven dat het de onafhankelijke expertise over de cloud combineert met een breed portfolio van services, die ook nog kunnen worden aangepast aan de unieke vragen en behoeften van elke klant zo meldt het Texaanse bedrijf. Het maakt hierbij niet uit in welke fase van de cloudmigratie de klant zich bevindt, omdat de verschillende Service Blocks op flexibele wijze ingezet kunnen worden. De Service Blocks zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende cloudbehoeften, zoals hulp bij migratie, implementatie, operationele ondersteuning, tooling, automatisering en kostenbeheersing. Door deze nieuwe werkwijze voorkomen bedrijven onnodige kosten voor en tijdsinvestering in cloudbeheer.

“Met de nieuwe Service Blocks kunnen wij met onze ruim 3000 cloudexperts en technisch professionals en onze twintig jaar ervaring onze klanten nog toegespitster en beter helpen om de best mogelijke resultaten te behalen bij hun cloudstrategie”, zegt Bert Stam (foto), Sales en Marketing Directeur Benelux & Nordics, Rackspace.

Meer informatie over Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud, is te vinden via https://www.rackspace.com/cloud/public/service-blocks.

Tech Mahindra

Rackspace kondigt verder een wereldwijde strategische samenwerking aan met Tech Mahindra, een toonaangevende leverancier van diensten voor digitale transformatie, consulting en zakelijke re-engineering. Deze samenwerking stelt beide partners in staat om de eigen klanten te laten profiteren van het aanbod van de andere partner, aldus Rackspace.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Services
Cloud