IRENT.systems opnieuw Europese verhuur- en demopoolpartner Lenovo

11-07-2019

IRENT.systems opnieuw Europese verhuur- en demopoolpartner Lenovo

Ruim drie jaar geleden is IRENT.systems door Lenovo geselecteerd als officiële verhuur- en demopoolpartner voor datacenter-oplossingen (server, storage, networking en appliances) in EMEA. Dit om in de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van datacenter-apparatuur te voorzien. Deze partnership is op 9 juli 2019 vernieuwd en uitgebreid om nog beter op de behoefte van organisaties in te spelen. IRENT is daarmee ook de komende jaren samenwerkingspartner voor de tijdelijke inzet van Lenovo-systemen.

“Wij zijn erg trots op het vernieuwde strategische partnerschap met Lenovo, dat het voordeel van onze gecombineerde diensten formaliseert met als doel bedrijven in heel Europa beter te ondersteunen bij hun IT-uitdagingen”, licht Roderick Bijker (foto), Managing Director van IRENT.systems, toe.

Namens Lenovo waren Tom Sluys, Managing Director Data Center Group en Jeroen Hagen, Benelux Channel Manager Data Center Group aanwezig. “Vanuit Lenovo Data Center Group zijn we erg tevreden met het verlengen van het partnership. IRENT heeft voor Lenovo drie grote troeven: voorraad van de laatste technologie, enorme flexibiliteit en het aankunnen van grotere en complexere projecten” vertelt Tom Sluys over de samenwerking.

Een demo of Proof of Concept voor server, storage, networking of appliances van Lenovo? Of beantwoorden aan de vraag naar urgente, tijdelijke of projectmatige systemen? IRENT heeft een grote voorraad aan datacenter-apparatuur van Lenovo en heeft haar organisatie zo ingericht dat er razendsnel op tijdelijke vraag naar IT-resources gereageerd wordt. Desgewenst kan er binnen 24 uur op locatie geleverd worden.

Terug naar nieuws overzicht