Sander van der Velden is IT-directeur van PCI Nederland

13-07-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Sander van der Velden is IT-directeur van PCI Nederland

Sander van der Velden (45 jaar) is sinds 1 juni 2019 IT-directeur bij PCI Nederland. Na de overname van ICT Spirit in juli legt PCI Nederland nadrukkelijker de focus op IT. Met een achtergrond in de print- en IT-branche stelt Van der Velden als doel deze twee werelden verder te verenigen bij PCI Nederland.

PCI, leverancier van informatie- en communicatieoplossingen, investeert in kennis en hanteert een buy and build-strategie om zichzelf te ontwikkelen tot totaalleverancier voor werkomgevingen. De overnames van Printec, Hecla en ICT Spirit van dit jaar onderstrepen dat. "De kennis en de mensen van deze organisaties hebben we écht nodig om ondernemers nog beter te kunnen helpen met de beste werkplek", aldus Van der Velden. "Zij zijn essentieel voor de uitbreiding van de service en diensten van PCI."

PCI dankt haar eerste successen aan printoplossingen en is uitgegroeid tot aanbieder van informatie- en communicatieoplossingen. "IT en print hebben raakvlakken in iedere werkomgeving. De synergie tussen beide oplossingen is precies waar PCI in uitblinkt", aldus een trotse Van der Velden. Van der Velden bekleedde eerder functies als general sales manager van IT-specialist Telindus Nederland en commercieel directeur bij partner voor slimme printsystemen Konica Minolta.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People