Patrick Van Deven van SAP naar C3.ai
14-07-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Patrick Van Deven van SAP naar C3.ai

Patrick Van Deven heeft SAP verlaten en is overstapt naar C3.ai waar hij algemeen directeur van de EMEA regio is geworden. Patrick Van Deven was eerder Chief Operating Officer voor P&I Digital Core en Industry Solutions. Digital Core is de organisatie waar SAP de gehele ERP- en branchespecifieke business volledig op één lijn brengt. Patrick Van Deven was daarvoor Vice President & Managing Director van SAP Nederland.

C3 is een AI-softwareprovider voor het versnellen van digitale transformatie. Het bedrijf biedt een uitgebreide en beproefde set van mogelijkheden voor het snel ontwikkelen, implementeren en bedienen van grootschalige AI, voorspellende analyses en IoT-toepassingen voor elke waardeketen van ondernemingen in elke branche. De C3 AI Suite- en C3-applicaties zijn getest op petabyte-schaal en lossen bepaalde uitdagingen van organisaties op.

Patrick Van Deven heeft ruime ervaring opgedaan als directeur. Hij trad in 2014 in dienst bij SAP België en Luxemburg, in de functie van Managing Director. Van Deven realiseerde in deze periode aanzienlijke groei, met name met de cloudproducten van SAP. Ook de klanttevredenheid steeg enorm.

Daarvoor was hij 15 jaar werkzaam bij de internationaal opererende analytics-specialist SAS. Uiteindelijk vervulde hij van 2006 tot 2014 de rol van Managing Director.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht