Boudijn Driesen nieuwe Directeur Experis Nederland

16-07-2019 | door: Witold Kepinski

Boudijn Driesen nieuwe Directeur Experis Nederland

Boudijn Driesen (50) is per direct aangesteld als de nieuwe Directeur van Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup. Hij volgt hiermee Danny Spee op die deze rol vanaf november 2017 heeft vervuld.

Driesen begon zijn carrière als managementtrainee bij KPN. Na een aantal managementrollen lonkte het ondernemerschap met een vooruitstrevende ‘mobiel parkeren’ propositie. Hierna keerde hij als regiomanager bij Randstad terug in een managementfunctie. Vijf jaar later maakte Driesen de overstap naar Boer & Croon als (managing) partner, waar hij na tien succesvolle jaren vertrok. Na een bijna driejarig verblijf als partner bij Holtrop Ravesloot was hij de afgelopen twee jaar Managing Director bij Kneppelhout & Korthals Advocaten in Rotterdam.

Als Directeur Experis Nederland treedt Boudijn Driesen toe tot het directieteam van ManpowerGroup Nederland. Daarmee is hij de tweede versterking binnen het directieteam in korte tijd; eerder deze maand werd Janine Bos aangesteld als Directeur Manpower Nederland.

“We zijn ontzettend blij met de komst van Boudijn”, zegt Jeroen Zwinkels, Algemeen Directeur ManpowerGroup Nederland. “Experis gaat een belangrijke volgende fase in en met zijn integrale en innovatieve benadering, daadkracht en senioriteit is Boudijn de ideale persoon om hier leiding aan te geven.”

“Dit is een prachtige uitdaging binnen een zich snel ontwikkelende markt”, zegt Boudijn Driesen. “Ik ben enorm gedreven om er een succes van te maken. Het talent van ManpowerGroup om al haar labels te bundelen, zorgt ervoor dat we daadwerkelijk het verschil kunnen maken voor opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers. Ik sta te popelen om daaraan bij te dragen.”

Experis is één van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. De organisatie adviseert en realiseert bij haar klanten digitale transformatie en bemiddelt tussen opdrachtgevers en professionals in onder meer IT, Finance en Engineering. Het bedrijf telt ongeveer 2000 eigen medewerkers en gedetacheerden, verdeeld over de onderdelen Experis Ciber, PEAK-IT, iSense en SalarisProfs.

Terug naar nieuws overzicht