Business transformation specialist Signavio ontvangt kapitaalinjectie

16-07-2019 | door: Witold Kepinski

Business transformation specialist Signavio ontvangt kapitaalinjectie

Signavio, leverancier van oplossingen voor bedrijfstransformatie, heeft een investering van 177 miljoen dollar ontvangen voor verdere internationale expansie en verdere investeringen in zijn softwarepakket. Dit meldt Gero Decker (foto), CEO en mede-oprichter van Signavio.

De transactie werd geleid door Apax Digital, het groeikapitaalteam van Apax Partners, met deelname van DTCP. Bestaande investeerder Summit Partners zal een aandelenbelang in de onderneming behouden.

Met de Business Transformation Suite van Signavio kunnen meer dan 1.300 klanten hun bedrijfsprocessen effectief ontginnen, modelleren, bewaken, beheren en onderhouden. De intelligente besluitvormingsinstrumenten zijn gericht op digitale transformatie, operationele uitmuntendheid en klantgerichtheid, en helpen het proces in het hart van organisaties te plaatsen.

Signavio heeft de omzet in de afgelopen twaalf maanden met meer dan 70 procent verhoogd. Tegenwoordig wordt de software van het bedrijf gebruikt door meer dan een miljoen gebruikers in verschillende sectoren en regio's, waaronder bedrijven zoals SAP, Deloitte, Liberty Mutual, Bosch, Comcast-NBCUniversal.

Deze nieuwe investering zal worden gebruikt om de internationale expansie te versnellen en verder te investeren in Signavio's productsuite. Het bedrijf heeft al 9 kantoren over de hele wereld en breidt zijn activiteiten in Japan en India uit, waardoor het aantal werknemers in 2019 met meer dan 50 procent is toegenomen. Eerder dit jaar werd Signavio erkend als een Gartner Peer Insights-klantkeuze voor Enterprise Business inmaart 2019 Analysesoftware .

Terug naar nieuws overzicht
Software