Witold Kepinski - 17 juli 2019

Commvault lanceert nieuw partnerprogramma

Commvault lanceert nieuw partnerprogramma image

Commvault, leverancier van enterprise oplossingen voor back-up, gegevensherstel, archivering en cloud computing, zet zijn ‘partner first’-strategie kracht bij met een nieuw wereldwijd partnerprogramma. Dit maakt het eenvoudiger en lucratiever voor partners om zaken met Commvault te doen zo meldt de leverancier.

Commvault ondersteunt partners door hen een duurzaam en financieel aantrekkelijk samenwerkingstraject aan te bieden en hen te helpen om klanten te voorzien van oplossingen voor databeheer, aluds het bedrijf. De nieuwe tools en mogelijkheden die beschikbaar zijn op basis van het Partner Advantage-programma helpen partners om sneller nieuwe klanten binnen te halen, nieuwe omzetstromen aan te boren en telkens opnieuw deals in de wacht te slepen op basis van het platform voor databeheer van Commvault.

Er zijn meer financiële voordelen dan ooit verbonden aan een samenwerking met Commvault, en die zijn inzichtelijker en makkelijker realiseerbaar dan ooit. Partners profiteren van meer rebates, hogere eindejaarsuitkeringen op basis van flexibelere voorwaarden, meer financieringsmogelijkheden voor business development en meer voordelen op het gebied van dealregistratie.

“We hebben naar onze partners en klanten geluisterd en op basis van hun feedback een nog krachtiger basis gelegd voor het succes van Commvault en zijn wereldwijde partnernetwerk”, zegt Riccardo Di Blasio, chief revenue officer bij Commvault.

De verbeteringen van dit programma zijn uniek binnen de branche en onderstrepen de toewijding van Commvault aan zijn wereldwijde partnernetwerk. Commvault MarketBuilder-partners kunnen gemiddeld een 2.5 keer hogere uitkering realiseren ten opzichte van het voorgaande jaar. Distributiepartners die nieuwe klanten binnenhalen, herhalingsomzet genereren of tijdens het jaar diverse transacties voltrekken kunnen gemiddeld een 1.65 keer hogere uitkering ten opzichte van het voorgaande jaar realiseren.

Commvault verbetert de partnerervaring niet alleen met diverse nieuwe financiële incentives, maar ook door eenvoudiger toegang te bieden tot training, verkoopondersteuning, marketingmateriaal en real-time ondersteuning. Het partnerprogramma biedt daarnaast vereenvoudigde offertemogelijkheden, een eenvoudigere registratie en bescherming van deals en de mogelijkheid om een hoger partnerniveau te bereiken.

Beschikbaarheid

Het nieuwe Partner Advantage-programma omvat vier partnertrajecten: Distributor, Solution Provider, Global System Integrator & Alliances en Service Provider. De nieuwe voordelen zijn per direct beschikbaar voor Distributor- en Solution Provider-partners van Commvault. Later dit jaar worden verbeteringen van de partnertrajecten Global System Integrator & Alliances en Service Provider onthuld.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!