Podcast: Alles wat je wilt weten over Microsoft Teams
21-07-2019

Podcast: Alles wat je wilt weten over Microsoft Teams

Talk Techie To Me is een podcast van COMPAREX over technologie, IT en de impact daarvan op onze wereld. Een podcast vol met ongezouten meningen, maar zeker heel informatief. Elke twee weken neemt het bedrijf een aflevering op over actuele onderwerpen, waarbij de achterliggende gedachte steeds technologie is in de breedste zin van het woord.

In deze podast duiken Madeleine van de Rotten en Jeroen Engelander, samen met Hylke van der Velde (Country Manager AvePoint Netherlands) en COMPAREX collega Michel Mars (Cloud Support Coordinator) in de wereld van Microsoft Teams. Hoe gaan we om met governance? Wat zijn hun ervaringen met Teams bij andere organisaties? Hoe gaan we om met adoptie? En nog veel, veel meer vragen en antwoorden komen in deze sessie aan bod! Dit is de laatste podcast voor de vakantie, we komen met meer podcasts terug in september!

Beluister de podcast hier.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van Microsoft Teams? Of wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat de adoptie van Microsoft Teams in jouw organisatie succesvol verloopt? Neem dan contact met ons op. Dat kan heel eenvoudig via de link naar het onderstaande formulier.

Neem dan contact op met COMPAREX.

Terug naar nieuws overzicht