Witold Kepinski - 17 juli 2019

Zwarte Cross kiest weer voor Extreme Networks als Technology Partner

Zwarte Cross kiest weer voor Extreme Networks als Technology Partner image

Extreme Networks verzorgt deze zomer voor de tweede keer op rij, samen met partner Indicium, de netwerkoplossingen tijdens Zwarte Cross. Het grootste betaalde sport- en muziekfestival van Nederland en grootste outdoor motorcrossevenement in de wereld vindt plaats van 18 tot en met 21 juli in Lichtenvoorde.

Als Technology Partner fungeert Extreme Networks met zijn Smart OmniEdge oplossing als de netwerkruggengraat van het snelgroeiende festival. Zo biedt het bedrijf een betrouwbare wifi-verbinding voor de 200.000 bezoekers van het evenement en ondersteunt het cruciale toepassingen en back-of-house-systemen. 

Het festival, dat plaatsvindt in de Achterhoek, biedt een unieke combinatie van motorcross, muziek, stunts, theater en cabaret. Het evenement is enorm gegroeid sinds de 1.000 bezoekers op de eerste editie in 1997. Dit jaar bestaat het festival uit 33 podia en beslaat een gebied van 160 hectare, verdeeld over drie ‘dorpen’. Hierdoor ontstaat de behoefte aan meer ondersteunend personeel. Indicium B.V., integrator van (draadloze) LAN- en mobile computing-technologieën, verzorgt dit jaar samen met Extreme Networks de uitgebreide technologie-infrastructuur.

Extreme Elements van de Smart OmniEdge-oplossing, waaronder ExtremeMobility-toegangspunten en ExtremeAnalytics-, ExtremeLocation- en ExtremeGuest-applicaties garanderen veilige en betrouwbare netwerktoegang tijdens Zwarte Cross. Bovendien worden zo waardevolle inzichten verzameld over bezoekers en hun gedrag, om een betere bezoekerservaring, personeelscommunicatie en levering van netwerkdiensten te realiseren zo melden betrokken partijen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!