Lantech start samenwerking met securitybedrijf Proofpoint

18-07-2019 | door: Witold Kepinski

Lantech start samenwerking met securitybedrijf Proofpoint

Lantech, de specialist in het leveren van security oplossingen en managed infrastructuur services, is een samenwerking aangegaan met cybersecuritybedrijf Proofpoint. Het partnerschip versterkt de gezamenlijke positie op het gebied van emailbeveiliging en security awareness binnen het MKB en enterprise segment.

De technologie van Proofpoint biedt bescherming tegen email gerelateerde risico’s en geavanceerde dreigingen, zoals CEO fraude, nepnieuws en het misbruiken van domeinnamen. Het platform van Proofpoint is op de Cloud gebaseerd en maakt gebruik van ’s werelds meest geavanceerde security platform. Bovendien biedt het klanten security awareness oplossingen om het risico op menselijke fouten te verkleinen. Organisaties kunnen dankzij deze combinatie op een effectieve manier gerichte aanvallen detecteren, blokkeren en snel reageren op verdachte gedragingen.

Daarnaast is de Email Protection dienst van Lantech voortaan gebaseerd op de technologie van Proofpoint. Deze dienst is onderdeel van een breed aanbod aan geïntegreerde security oplossingen, die organisaties ondersteuning biedt om te voldoen aan de security en privacy reguleringen zoals de AVG.

“Nu veel organisaties migreren naar een email Clouddienst zien wij dat het aantal succesvolle aanvallen, waarbij email als startpunt wordt gebruikt, flink stijgt. Dankzij de technologie van Proofpoint kunnen we MKB en enterprise organisaties niet alleen beter beschermen, maar ook hun security awareness verbeteren,” aldus Sebastiaan Kors (foto), directeur bij Lantech. “Hierdoor krijgen onze klanten beschermingstechnologie op topniveau, in combinatie met de lokale expertise en professionele managed services die ze van ons gewend zijn.”

“Cybercriminelen richten hun pijlen steeds vaker op mensen in plaats van systemen of infrastructuur. Hierdoor moeten we anders kijken naar cybercriminaliteit en in toenemende mate kiezen voor een mensgerichte benadering om aanvallen effectief tegen te gaan,” aldus Jim Cox, Regionaal Directeur Benelux bij Proofpoint. “Proofpoint integreert een mensgerichte blik op zijn security platform, zodat kwetsbare gebruikers gemakkelijke geïdentificeerd worden. Er wordt een op maat gemaakte aanpak gecreëerd om ieder individu de beste bescherming te bieden. Het partnerschip met Lantech helpt met het leveren van eersteklas beveiliging en komt tegemoet aan de behoeften die organisaties hebben in het continu veranderende dreigingslandschap.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, data