Symantec introduceert nieuwe security oplossing voor cloud toegang

18-07-2019 | door: Witold Kepinski

Symantec introduceert nieuwe security oplossing voor cloud toegang

Symantec, heeft zijn nieuwe oplossing voor cloudtoegangsbeveiliging aangekondigd om cloud- en internettoegang en gebruik in een bedrijfsomgeving te beveiligen.

Deze verbeteringen en integraties binnen Symantec's netwerkbeveiligingsportfolio biedt een geïntegreerde cloud-geleverde oplossing die de operationele kosten en complexiteit verlaagt, terwijl het operationele risico afneemt zo beweert het Amerikaanse bedrijf.

De nieuwste oplossingen van Symantec, onderdeel van het Integrated Cyber Defence Platform, stellen bedrijven in staat om een consistent Zero Trust-beveiligingsbeleid af te dwingen voor gebruikers die toegang hebben tot SaaS-applicaties, bedrijfsapplicaties in IaaS-omgevingen, cloudgebaseerde e-mail en internet. Zero Trust-toegangsbeveiliging geeft geautoriseerde gebruikers alleen toegang tot het netwerk en cloud-resources die ze nodig hebben om taken te voltooien en handhaaft streng beleid op het gebied van gegevensbeveiliging en bedreigingspreventie. Als zodanig is het een effectieve manier om de onderneming te beveiligen terwijl deze zich naar de cloud verplaatst, aldus Symantec.

Naast toegangscontroles biedt de oplossing mogelijkheden voor zichtbaarheid en inhoudsscans, waardoor bedrijven consistent DLP-beleid kunnen afdwingen voor informatie die wordt verzonden naar cloud- en webbestemmingen en dreigingsinspectie voor downloads van inhoud.

Aanvullende integraties met Symantec VIP voor multi-factor authenticatie en Symantec Web Isolation voor verbeterde dreigingspreventie breiden de oplossing verder uit zo meldt Symantec.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud