The Carlyle Group doet investering Microsoft specialist HSO

18-07-2019 | door: Redactie

The Carlyle Group doet investering Microsoft specialist HSO

HSO maakt bekend dat wereldwijde beleggingsfirma The Carlyle Group een investering heeft gedaan in HSO, een Microsoft Dynamics 365 partner. Het eigen vermogen voor de investering kwam van Carlyle European Technology Partners (CETP) III, een fonds van 635 miljoen euro dat investeert in technologie-georiënteerde bedrijven in Europa en de VS.

Als Microsoft Solution Integrator, innoveert, ontwerpt, implementeert, integreert, optimaliseert en beheert bedrijfsprocessen en applicaties op basis van Microsoft Dynamics 365, Microsoft 365, alle gebruikmakend van Microsoft's cloudplatform Azure. HSO bedient klanten in heel Europa, Noord-Amerika en Azië.

De investering van Carlyle ondersteunt de strategie van HSO om haar wereldwijde capaciteiten aanzienlijk uit te breiden aldus Michael Wand, Managing Director en Co-Head van het CETP-adviesteam: "HSO is een van de beste onafhankelijke Microsoft Dynamics 365-partners wereldwijd en een bedrijf dat we al een tijdje bewonderden vanwege onze eerdere investeringen in de ruimte. Met gespecialiseerde sector- en technologie-expertise in innovatieve bedrijfsprocestoepassingen en een wereldwijde aanwezigheid, is HSO goed gepositioneerd om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie. We zijn verheugd om samen te werken met het managementteam onder leiding van de oprichter Peter J. ter Maaten en we kijken uit naar de ondersteuning van hun toekomstige groeiplannen."

Peter J. ter Maaten, oprichter en CEO van HSO, vervolgt: "Door het leveren van resultaten, het omarmen van nieuwe technologieën en een ondernemende houding heeft HSO jaar na jaar meer dan 15 jaar kunnen groeien. We zijn verheugd om samen te werken met een van de grootste wereldwijde beleggingsondernemingen in technologie en zakelijke dienstverlening terwijl we ons voorbereiden op onze volgende groeifase. Onze focus blijft de klant centraal stellen, de norm stellen voor het leveren van uitzonderlijke wereldwijde services, met mensen die de wens en drive delen om de beste te zijn in de technologieën en industrieën die we bedienen. We verwelkomen de investering en ervaring die CETP brengt bij HSO en we kijken er naar uit om hiervan te profiteren om onze toekomstige groei en expansie te ondersteunen."

Inner Circle

Tijdens Inspire, het jaarlijkse Microsoft Premier Partner Event in Las Vegas, is HSO erkend als onderdeel van de prestigieuze Microsoft Dynamics Inner Circle 2019/2020. HSO is inmiddels lid sinds 2007. De Inner Circle is een groep van de meest strategische en succesvolle Microsoft Dynamics partners wereldwijd.

De Microsoft Inner Circle partners vertegenwoordigen de top 1% van het totale ecosysteem voor business applications, waarvan Microsoft Dynamics 365 meer dan 30% van de wereldwijde cloud-inkomsten bepaalt. De leden van Inner Circle worden gekozen op basis van hun bedrijfsprestaties, het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en hun focus op digitale transformatie. HSO wordt hiermee erkend voor de prestaties van het afgelopen jaar, toewijding aan klanten en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen vanuit de Microsoft Cloud.

Eric Veldkamp, Global Marketing Manager HSO: “Na onze recente erkenning als Microsoft Global Partner of the Year Finalist in de categorieën Retail, Field Service en Dynamics 365 for Finance and Operations, is het Inner Circle Membership wederom een geweldige prestatie en een beloning voor onze toegewijde mensen. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven helpen bij het opbouwen van een toekomstbestendig ICT-platform, met behulp van het Microsoft cloud-platform.”

Terug naar nieuws overzicht
Software